E şocant ce se întâmplă cu Brigitte Pastramă! Uite cum se comportă cu adevărat cu Florin Pastramă! "În special pe plan sexual" EXCLUSIV!

Brigitte Pastramă, adevărul despre relaţia cu soţul ei! Uite cum se înţeleg cei doi!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

In articol:

 

Brigitte Sfăt şi-a refăcut repede viaţa după despărţirea de legenda tenisului mondial Ilie Năstase. Bruneta l-a cunoscut pe Florin Pastramă la un reality show şi după doar câteva luni de relaţie cei doi şi-au oficializat legătura amoroasă.

Citeste si: Florin Pastramă desființat de prietenele lui Brigitte Năstase: „Îmi este frică...”

fara descriere

Evenimentul a avut loc săptămâna trecută, iar la Primăria Voluntari s-au strâns o sumedenie de curioşi dorinici să le vadă pe cele două vedete, dar şi pe invitaţii lor. Repoterii WOWbiz.ro au fost prezenţi la cununia civilă şi au transmis filmări şi poze de senzaţie de la faţa locului.

Brigitte Pastramă, adevărul despre relaţia cu soţul ei! "Au fost persoane care au încercat să-i spună că fostul ei coleg de emisiune nu este potrivit pentru ea"

Ei bine, chiar şi după ce a devenit "doamna Pastramă", Brigitte este bănuită de unii cârcotaşi că nu l-ar iubi cu adevărat pe actualul soţ şi că ar fi "orchestrat" totul ca să îl facă gelos pe fostul ei partener de viaţă.

fara descriere

Doamnelor şi domnilor, nimic mai departe de adevăr. Prieteni apropiaţi ai femeii de afaceri ne-au spus că aceasta este îndrăgostită până peste cap de proaspătul ei consort.

"Nu am mai văzut-o niciodată pe Brigitte aşa şi ne cunoaştem de ani buni. Este pur şi simplu topită după Pastramă. El o face să râdă, îi acordă multă atenţie şi o răsfaţă, iar ea îl iubeşte de nu mai poate. Au fost persoane care au încercat să-i spună că fostul ei coleg de emisiune nu este potrivit pentru ea, că nu ar fi de nivelul ei, însă Brigitte nici nu ascultă. E fascinată de el şi îl iubeşte cum n-a mai iubit niciodată. Sunt compatibili din toate punctele de vedere, în special pe plan sexual, iar intensitatea trăirilor e "explozivă", a spus sursa noastră.

Citeste si: Începe războiul între Brigitte și Ilie Năstase? Cum a reacționat bruneta când a auzit ce a spus fostul soț după cununia ei cu Florin Pastramă

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate