„E vie. O așteptăm să vină acasă”. Bunica Luizei Melencu, declarații cutremurătoare, la trei ani de la dispariția nepoatei sale!

Bunica Luizei Melencu este devastată de durere! La aproape trei ani de când nepoata ei a dispărut, Elena Iordache a făcut o serie de declarații cutremurătoare.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Durere fără margini pentru familiile celor două fete, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, despre care de aproape trei ani nu se mai știe nimic.

Elena Iordache, bunica Luizei Melencu, încă nu vrea să creadă că nepoata sa este moartă, ci speră că într-o zi se va întoare acasă.

În lacrimi, Elena Iordache a făcut o serie de declarații cutremurătoare, după ce ieri, 9 februarie, a avut loc un nou termen în dosarul Caracal, acolo unde doi medici legiști au fost audiați, după ce au examinat fragmentele osoase găsite și despre care au spus că ar fi ale celor două fete dispărute.

Elena Iordache, bunica Luizei Melencu: „Mi-e foarte greu, mi-e foarte dor de ea”

Bunica fetei dispărute susține că este nemulțumită de felul în care decurge ancheta, mai ales că au trecut aproape trei ani de la disparița nepoatei sale și încă nu s-a aflat nimic concret despre aceasta. Femeia nici nu vrea să creadă că nepoata sa a murit, iar aceasta spune mereu că Luiza este vie și se va întoarce acasă.

Citeste si: Avocata familiei Melencu, intimidată în tren! Carmen Obârșanu a trecut prin acest episod, după ce a aflat detalii importante din ancheta de la Caracal

Citeste si: „La sfârșit, din cutie, fiul meu să...” Monica Tatoiu, despre ultima sa dorință în viață!- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Îndurerată, femeia a povestit că pe data de 2 decembrie, Luiza ar fi împlinit vârsta de 21 de ani și, în lacrimi, Elena Iordache a mărturisit că îi este foarte greu, deoarece îi este extrem de dor de nepoata sa care a dispărut fără urmă.

„Au trecut trei ani de la disparție, peste două luni, Luiza face trei ani. Pe 2 decembrie, a împlinit 21 de ani, a plecat spre 22 de ani și noi nu știm nimic despre Luiza în acești trei ani.Ne

este foarte greu, o așteptăm să vină acasă, e sufletul nostru. Luiza e vie, o așteptăm să vină acasă! Este suferință mare. Venim la Tribunal, ne întoarcem înapoi, nu vor să ne spună nimic, nu vor să ne ajute cu nimic. Despre Luiza nu avem nicio probă, nu știm nimic-nimic. Eu, ca bunică … o aștept să vină acasă … Să vină … Mi-e foarte greu, mi-e foarte dor de ea. Peste două luni se împlinesc anii”, a spus Elena Iordache, bunica Luizei Melencu.

 Bunica Luizei Melencu, declarații cutremurătoare, la trei ani de la dispariția nepoatei sale

Luiza Melencu

Bunica fetei nu știe ce să mai facă să o găsească pe nepoata ei 

De-a lungul timpului, Gheorghe Dincă  și-a schimbat de foarte multe ori declarațiile. Inițial, presupusul criminal a mărturisit că el le-a ucis pe cele două fete, însă după aceea, acesta a spus că nu are niciun fel de legătură cu acestea.

Citeste si: Avocata familiei Melencu, în scandal aprins cu mama Alexandrei Măceșanu! „Dacă nu îți soliciți probe să îți cauți fata, înseamnă că știi unde e”

Bunica Luizei Melencu poartă o durere foarte mare în suflet, asta pentru că nimeni nu spune nimic despre ceea ce ar fi putut păți nepoata sa, însă se consolează mereu cu gândul că tânăra este vie, iar într-o bună zi aceasta se va întoarce acasă.

”Tot am crezut că aflăm despre ea, ce s-a întâmplat. Dar anii trec și noi nu aflăm nimic de Luiza.Nu mai știm ce să mai facem, nu mai știm unde să o mai căutăm, nu mai știm unde să ne mai ducem să aflăm de Luiza, că Dincă și Risipițeanu nu vor să spună nimic.Noi știm că Luiza este în viață. Dumnezeu este mare, o așteptăm să vină acasă. Dumnezeu e mare și face o minune, într-o bună zi o să ne-a aducă acasă pe Luiza”, a mai precizat bunica Luizei Melencu.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Jocurile de noroc, alcoolul și tutunul, viciile luate la țintă de Guvern. Ce planuri are coaliția pentru impozitarea lor? | EXCLUSIV

Ginerele lui Nicolae Ceaușescu a apărut în direct la TV: "Am scăpat ca printr-o minune". Ce i-a reproșat socrului său, la 33 de ani de la Revoluție

Ministerul Finanțelor propune amânarea ratelor la bănci pentru 9 luni. Ce condiții trebuie să îndeplinească solicitanții

5 zodii dau lovitura astăzi. Astrologii îți prezintă sfatul zilei

Vestea serii despre Monica Pop! Ce s-a întâmplat cu celebrul medic (VIDEO)

Jador, de urgență la spital! Artistul a avut nevoie de perfuzie la primele ore ale dimineții

Omul lui Putin, prins în Ucraina. A făcut peste 200 de vitime

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies