Ea a distrus lumea cu virusul COVID-19. Cine este pacientul zero

S-a descoperit pacientul zero, adică persoana de la care s-a răspândit virusul COVID-19 în întreaga lume. 

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Ea a distrus  lumea cu virusul COVID-19. Cine este pacientul zero
Ea a distrus lumea cu virusul COVID-19. Cine este pacientul zero

COVID-19 sau cum a fost distrusă lumea de o femeie de 77 ani 

Conform informațiilor apărute în presa din China și, ulterior, răspândite pe întreg globul, persoana care de la care s-a răspândit COVID-19 este o femeie de 77 de ani din Wuhan. Ea este pacientul zero. 


In articol:

Wuhan este locul provine pandemia, iar pacientul zero este o femeie, vânzătoare în piață. Wei Guixian vindea creveți vii și locuia într-un apartament situat la 500 de metri. Totul a început pe 11 decembrie, când s-a dus la o clinică și a acuzat febră.

Conform relatărilor, Wei Guixian a mers la o clinică mică și aglomerată din apropiere. Și asta pentru că ea a crezut că e o gripă de sezon, numai că vaccinul nu a ajutat-o.

„M-am simțit puțin obosită, dar nu la fel de obosită ca în anii precedenți. În fiecare iarnă am gripă, așa credeam că este și acum”, povestește femeia în vârstă de 77 de ani.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Centrul chinez de control și prevenție al bolilor a anunțat în ianuarie că noul coronavirus s-a transmis de la animal la om în piața Huanan din Wuhan, unde lucrează pancientul 0.

Ea a distrus  lumea cu virusul COVID-19. Cine este pacientul zero
Ea a distrus lumea cu virusul COVID-19. Cine este pacientul zero

Medicul nu a înțeles nimic din COVID-19

Femeia a continuat să vândă fructe de mare pentru mai multe zile, chiar dacă era bolnavă, iar apoi s-a dus la un spital mai mare din oraș pentru o a doua opinie.

“Medicul de acolo nu înțelegea ce se întâmplă cu mine și mi-a dat un tratament. Dar m-am simțit mai rău și am rămas fără putere și energie”, povestește Wei Guixian.

Pe 16 decembrie, pacienta a mers la unul dintre cele mai mari spitale din oraș, Wuhan Union, unde medicii i-au spus că suferă de o boală nemiloasă și că mai mulți muncitori din piața Huanan s-au prezentat cu simptome similare. “Erau mulți în spital atunci”, își amintește femeia.

Lista primilor 27 de pacienți cu COVID-19. Ce punct comun au aceștia

Wei Guixian a fost între primii 27 de pacienți diagnosticați cu COVID-19, boala cauzată de coronavirus, potrivit unui comunicat postat de spitalul din Wuhan pe 31 decembrie.

24 dintre ei aveau legături directe cu piața Huanan. Dar autoritățile chineze spuneau atunci că nu există vreo dovadă că boala se transmite de la om la om. Wei Guixian s-a recuperat complet în luna ianuarie.

Galerie foto 
Citește și:

Live Video În căutarea adevărului - Ediția de marți, 22 septembrie - Vezi emisiunea Online | Episodul 337, BOLNAVUL MINCINOS

Dezastru ecologic lângă București! Imagini halucinante cu poluarea excesivă! Nu se mai tem de nimic Video

Familia Sorinei de la Baia de Aramă la adresa ”americanilor” Săcărin! ”Mint cu nerușinare! Iată dovada”

Câte zile rezistă omul fără să mănânce?

Câte zile rezistă omul fără să bea apă?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies