Ea e bomba sexy de la ”Puterea Dragostei”! Raluca Marina e mai ”tare” decât Simona Halep înainte să-şi taie sânii!

Revelaţia blondă a noii emisiuni de la Kanal D, ”Puterea Dragostei” este, până în acest moment, concurenta Raluca Marina.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Emisiunea ”Puterea Dragostei” a debutat recent la Kanal D şi are în prim-plan 12 concurenţi (6 fete şi 6 băieţi) care au mers la Istanbul pentru a-şi găsi alesul. Încă de la început, cea care s-a făcut remarcată a fost blonda Raluca Marina şi asta datorită unui bust spectaculos.

La doar 20 de ani, Raluca Marina are şanse mari să devină bomba sexy de la ”Puterea Dragostei”. Tânăra este înzestrată de la natură cu forme care nu o lasă să treacă neobservată nici dacă şi-ar dori acest lucru. Practic, e un fel de Simona Halep înainte să devină superstar al tenisului sau mai precis înainte să-şi taie sânii.

În cazul Ralucăi Marina, bustul este cel care iese imediat în evidenţă. Şi pentru a ne face mai bine înţeleşi, am ataşat câteva imagini cu aceasta de vara trecută, când se bronza pe malul unei piscine, în costum de baie.

Raluca Marina Gheorghe este absolventă a Liceului Ortodox Antim Ivireanu din Bucureşti şi în prezent lucrează ca hairstylist. Părinţii ei au divorţat cu mai mulţi ani în urmă aşa că a crescut alături de doi fraţi vitregi, după tată. Cea mai importantă persoană din viaţa ei este mama sa şi spune că a ajuns la ”Puterea Dragostei” pentru a-şi găsi alesul. Acesta, însă, trebuie să îndeplinească criterii extrem de clare: să fie înalt, cu ochii verzi, educat, onest, cu simţul umorului şi să ştie să-i câştige încrederea.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: