Ea e cea mai sexy Prințesă de Hohenzollern! Cine e Maja și care este legătura cu dinastia de regi ai României?

Prințesa Maja de Hohenzollern face senzație cu trupul ei, la 48 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Puțină lume din România știe că în Germania există o fostă vedetă de televiziune numită Maja de Hohenzollern. Și că aceasta este prințesă. Evident, numele ei are legătură cu dinastia regilor care au condus România.

Născută Maja Synke Meinert, prințesa a fost cea de-a treia soție a Prințului Ferfried de Hohenzollern (76 de ani), fost campion de curse. Acesta este nepot direct al Prințului William de Hohenzollern, fratele mai mare al lui Ferdinand de România. Practic, William ar fi trebuit să ocupe tronul României de drept, el fiind cel mai mare dintre nepoții lui Carol I. Acesta a renunțat în 1886 la drepturile sale în favoarea lui Ferdinand, care a și devenit rege în 1914.

Prințesa Maja are pătrățele pe abdomen la 48 de ani

Întorcându-ne în zilele noastre, Prințesa Maja (chiar așa se recomandă) și-a uimit admiratorii după ce a apărut într-un filmuleț pe contul ei de socializare, la sala de fitness. La 48 de ani, Maja are un corp perfect, cu pătrățele pe abdomen.

Citeste si: ”Eroul de la Londra” trăiește momente unice chiar la această oră! Florin Morariu a fost decorat de Regina Marii Britanii! Avem primele declarații

Citeste si: Surpriză! Cum arată una dintre cele mai sexy ”faimoase” de la Exatlon, în patul lui Sonny Flame! Tânăra este doar în lenjerie intimă. 

Citeste si: Oana Roman putea să facă o operaţie de micşorare a stomacului gratis, dar a refuzat! Vezi de ce a ales o dietă strictă în detrimentul acestei intervenţii!

Maja de Hohenzollern a vizitat de mai multe ori țara noastră. Ea este o împătimită militantă pentru drepturile animalelor și are grijă de câinii de la un adăpost din România.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: