Ea este concurenta care o înlocuiește pe Olga Verbițchi la Bravo, ai stil! Celebrities. Ilinca Vandici a anunțat intrarea ei

Ilinca Vandici a anunțat noua concurentă Bravo, ai stil! Celebrities. În ediția de miercuri își face apariția înlocuitoarea Olgăi Verbițchi.

Autor: Mihaela Costin

In articol:

Olga Verbițchi, cea mai tânără concurentă Bravo, ai stil! Celebrities, a fost descalificată din competiție. Ilinca Vandici a anunțat, în ediția de miercuri, concurenta care urmează să o înlocuiască.

"Începem a doua săptămână de «Bravo» în forță, nu? Ea este noua concurentă Bravo, ai stil! Celebrities sezon 7", este anunțul Ilincăi Vandici.

Noua concurentă este invitată în platou și defilează încrezătoare prin fața colegelor, dar și a juraților. Pentru moment identitatea ei nu a fost dezvăluită, însă pe fața colegelor de competiție s-a putut citi uimirea în momentul în care au văzut-o.

Ea este concurenta care o înlocuiește pe Olga Verbițchi la Bravo, ai stil! Celebrities
Concurente Bravo, ai stil! Celebrities[Sursa foto: Captura TV]

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu marele actor- kfetele.ro

Citeste si: Biografia marelui actor Alexandru Arșinel. A fost actor de teatru și film și a avut numeroase premii, medalii, ordine- bzi.ro

Tensiunile continuă și în prima ediție a săptămânii

Tensiunile dintre concurente continuă și în a doua săptămână de competiție. Fetele simt din ce în ce mai tare presiunea show-ului.

Mai mult decât atât, Raluca Bădulescu este supărată de una dintre fete. "Ți-am lansat o întrebare, mi-ai răspuns?", a fost întrebarea Ralucăi Bădulescu, vizibil iritată de situație.

Iată promo Bravo, ai stil! Celebrities de miercuri, 15 septembrie:

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Defilarea lui Ruxi din Gala Bravo, ai stil!, întreruptă de „Dana Budeanu” care a făcut-o praf: „Ametito, trebuie să umbli mereu cu fața acoperită..."

Mădălina Pamfile, dezvăluiri în lacrimi în timpul jurizării Bravo, ai stil! Celebrities! „Mi-as dori ca lumea să nu mai judece in prisma celor întamplate de acum 10 ani”

Situație fără precedent în istoria Bravo, ai stil! Celebrities! Ilinca Vandici a făcut anunțul: „Olga Verbițchi este descalificată”

3 zodii vor simți declinul pe plan financiar, iar peste alte 4 zodii va cădea sacul de bani

Vestea momentului pentru cei care au TELEFOANE MOBILE! Anunțul cumplit venit chiar acum

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Care a fost secretul cel mai bine păstrat de Regina Elisabeta a II-a. Suverana avea acest ritual în fiecare seară

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies