Stiri

Ea este Delia, tanara de 16 ani care s-a sinucis din dragoste! Parintii au mai primit o lovitura dupa moartea fetei

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Ea este Delia, tanara de 16 ani care s-a sinucis din dragoste! Parintii au mai primit o lovitura dupa moartea fetei
 
Delia, o tanara romanca in varsta de 16 ani, care locuia in orasul Laigueglia din provincia italiana Savona, s-a sinucis in urma unei deceptii in dragoste. Acum familia mai primeste o lovitura. 
 
Biserica ortodoxa a refuzat sa ii tina o slujba de inmormantare, deoarece tanara s-a sinucis. Insa, la insistentele parintilor, un preot catolic ii va citi cateva rugaciuni.
 
Delia a lasat doua bilete de adio, unul pentru cea mai buna prietena si celalalt pentru iubitul ei. 
 
 
Tanara, care locuia alaturi de familiai ei in Italia, a disparut de acasa, in mod misterios, la mijlocul saptamanii trecute.
 
Prietenii si familia au cautat-o zile in sir in tot orasul, dar si in imprejurimi, au postat mesaje pe Facebook si pe WhatsApp, insa toate eforturile au fost in zadar.
Aceasta a fost gasita in urma cu cateva zile intr-o cladire abandonata din apropierea caii ferate. Aceasta a ales sa-si puna capat zilelor in urma unei deceptii in dragoste. 
 
Langa trupul neinsufletit se aflau doua scrisori. Una in romana si cealalta in italiana. Tanara isi cerea scuze pentru gestul facut.
 
Boala secretă care l-a măcinat pe Ilie Balaci! Se ducea periodic la o clinică privată din Bucuresti fără să îl ştie nimeni | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boranicon photo

Vedete

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boran

Adem şi-a pierdut minţile când a aflat că mama lui va fi încarcerată.

Titlu secțiune