Ea este femeia care îi va dărui o fetiță lui Augustin Viziru! Fostul concurent de la Survivor a ținut-o ascunsă luni de zile: „Să vadă toată lumea despre cine e vorba”

Augustin Viziru este un viitor tătic foarte fericit. Fostul concurent de la Survivor va avea o fetiță în curâmd.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

În timp ce se afla la Survivor România, înainte de a părăsi Republica Dominicană, Augustin Viziru a dezvăluit că urmează să devină tată. Iubita lui este însărcinată cu o fetiță pe care actorul abia așteaptă să o întâlnească.

Doar câteva persoane știau că Augustin Viziru are o relație și că iubita lui este însărcinată, Ruby numărându-se printre ele. Întrebat într-un interviu despre viața lui personală, fostul concurent de la Survivor nu a dat foarte mult informații și nici nu a dezvăluit cine este femeia pe care o iubește. S-a mulțumit să spună că este foarte fericit, deși nu se gândea că avea să i se întâmple.

„Sunt foarte bine din acest punct de vedere. Am zis treaba asta la Survivor pentru că eram foarte emotiv și mi-a scăpat un porumbelul. Nu țin nimic ascuns, totul o să fie la vedere. Când o să fie cazul o să vadă toată lumea despre cine este vorba. Important este că suntem fericiți, ne jucăm, ne jucăm și cu familia noastră. Se întâmplă schimbări majore de care sper să mă țin. Simt că se schimbă viața complet”, a spus Augustin Viziru zâmbind.

Citeste si: Prima apariție publică a mamei Elenei Ionescu de la Survivor România. Femeia a făcut dezvăluiri emoționante despre fiica ei

fara descriere

Cine este iubita lui Augustin Viziru

Augustin Viziru a fost surprins alături de iubita lui, însărcinată în luna a opta. Tânăra nu își dorește să devină persoană publică, așa că ea și fostul concurent de la Survivor au încercat să fie cât au putut de discreți în privința relației lor.

fara descriere

Cei doi viitori părinți s-au plimbat ținându-se de gât și păreau extrem de apropiați, sem că au o relație frumoasă. Deși erau într-o zonă deschisă, ei au respectat și regulile impuse în plnă pandemie și au purtat măști de protecție.

sursa foto: Cancan

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate