Vedete

Ea este femeia căreia Sfânta Cuvioasă Parascheva i s-a arătat în vis! Ce s-a întâmplat apoi e pur şi simplu incredibil

Zeci de mii de oameni s-au adunat în ultimele zile, la Iaşi, unde au venit pentru a se închina la racla cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva. Mai mult de atât, alţi 2.000 de oameni aşteptau miercuri seară la rând în zona Catedralei Mitropolitane.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Ea este femeia căreia Sfânta Cuvioasă Parascheva i s-a arătat în vis! Ce s-a întâmplat apoi e pur şi simplu incredibil

Printre aceste persoane se afla şi o femeie care a făcut o dezvăluire incredibilă. Mai exact, ea a povestit că şi-a botezat fetiţa Parascheva, întrucât micuţa a venit pe lume după ce acesteia i s-a arătat în vis că trebuie să se roage la sfânta cu acest nume.

Lăcrămioara avea trei băieţi şi îşi dorea mai mult decât orice pe lume o fetiţă. Pentru că a visat mult la momentul în care va deveni mamă de fată, ea a mers la moaştele Cuvioasei, iar mai apoi dorinţa i s-a îndeplinit.


De atunci, în fiecare an, ea îşi ia cei patru copii şi vine la Iaşi pentru a se ruga la moaştele Sfintei Parascheva.

Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune