Vedete

Ea este femeia căreia Sfânta Cuvioasă Parascheva i s-a arătat în vis! Ce s-a întâmplat apoi e pur şi simplu incredibil

Zeci de mii de oameni s-au adunat în ultimele zile, la Iaşi, unde au venit pentru a se închina la racla cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva. Mai mult de atât, alţi 2.000 de oameni aşteptau miercuri seară la rând în zona Catedralei Mitropolitane.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Ea este femeia căreia Sfânta Cuvioasă Parascheva i s-a arătat în vis! Ce s-a întâmplat apoi e pur şi simplu incredibil

Printre aceste persoane se afla şi o femeie care a făcut o dezvăluire incredibilă. Mai exact, ea a povestit că şi-a botezat fetiţa Parascheva, întrucât micuţa a venit pe lume după ce acesteia i s-a arătat în vis că trebuie să se roage la sfânta cu acest nume.

Lăcrămioara avea trei băieţi şi îşi dorea mai mult decât orice pe lume o fetiţă. Pentru că a visat mult la momentul în care va deveni mamă de fată, ea a mers la moaştele Cuvioasei, iar mai apoi dorinţa i s-a îndeplinit.


De atunci, în fiecare an, ea îşi ia cei patru copii şi vine la Iaşi pentru a se ruga la moaştele Sfintei Parascheva.

Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune