Vedete

Ea este femeia la care vrea sa se mute Borcea dupa ce iese din puscarie! Surpriza, nu este vorba despre Valentina Pelinel

In ultima cerere de eliberare, Cristi Borcea a motivat ca se va muta la mama lui!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Cristi Borceaicon photo
Cristi Borcea

O noua cerere de eliberare conditionata a lui Cristi Borcea a fost, zilele trecute, respinsa de magistrati, astfel ca, in acest moment, un lucru este sigur! Omul de afaceri isi va petrece toata vara dupa gratii! Abia la finele lunii august, el va putea face un nou demers pentru a fi liber! (intra sa vezi cum arata fiul lui Borcea dupa ce a slabit peste 40 de kilograme)

Magistratii Judecatoriei Sectorului 4 au respins solicitarea facuta de fostul sef al “cainilor rosii”, iar unul dintre motivele pentru care oamenii legii au decis sa faca acest lucru este de-a dreptul socant! Nu a fost eliberat pentru ca voia sa se mute cu mama!!!

Cristian Borcea a decis cu ce femeia va locui dupa ce pleaca de la inchisoare! "In ea are cea mai mare incredere"

“Analizand declaratiile notariale depuse la dosar in apararea detinutului, declaratii date de persoanele de sex feminine cu care el  are sapte copii, dar si declaratia mamei acestuia, se retine ca ulterior liberarii detinutului va locui cu mama sa, nu cu vreunul dintre copii”, se mentioneaza in  raspunsul negativ primit de Borcea de la magistrati.

Pe de alta parte, putini stiu ca afaceristul Cristian Borcea a decis cu ce femeie va locui dupa ce pleaca de la inchisoare si aceea va fi mama lui din motive de siguranta. El are domiciliul la femeie, in plus, se pare ca si toate business-urile sunt pe numele mamei! “In ea are cea mai mare incredere, este persoana trecuta in acte ca administrator la un hotel de patru stele de la mare, dar si in business-urile cele mai importante pe care le are  in zona de combustibil si de gaz, dar si intr-un restaurant de fite din Bucurestii Noi sau a unui strand din Capitala. Femeia de 68 de ani si este,acum, mai bogata decat fiul”, au dezvaluit apropiatii lui afaceristului.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal D

Un nou episod al serialului „Meryem” va fi difuzat in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune