Ea este mama cu cei mai mulți copii din România! Georgiana are 42 de ani și a avut 20 de nașteri până la această vârstă

Georgiana Văcaru are 42 de ani și este mama cu cei mai mulți copii din România.

Mama cu cei mai mulți copii din România
Georgiana Văcaru
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Mama eroină din România, în vârstă de 42 de ani, are 20 de copii și trăiește o viață modestă în Coteneşti, comuna Stoeneşti, Argeş. Georgiana Văcaru trebuie să pună 12 pâini pe masă pentru toată familia, iar atunci când merge la cumpărături, are nevoie de un portbagaj imens pentru a face toate cumpărăturile necesare. 

Georgiana Văcaru, mama cu cei mai mulți copii din România

Georgiana Văcaru a devenit mama cu cei mai mulți copii din țara noastră, după ce la începutul anului 2020 a adus pe lume cel de-al al douăzecilea prunc. Femeia declară că se simte minunată când vede că aceștia sunt sănătoși și chiar susține că ei o ajută mereu în treburile casnice. 

“Toţi cei 20 de copii sunt sănătoşi şi asta mă bucură cel mai mult. E ceva minunat să fiu mamă a 20 de copii. Ei mă ajută, suntem o familie foarte unită. Cel mai mare este băiatul care este şi căsătorit, Mihai – George, el este plecat la casa lui. Ceilalţi copii sunt Iosif, Claudiu, Marina, Tiberiu, Simon, Emil, Denis, Mihaela, Gabriel, Luiza, Teodor, Livia, Andrei, Sara, Iuliana, Matei, Tania, Filip şi Sofia Nataşa.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Copiii se ajută mult între ei. Şi la teme şi în gospodărie şi la bucătărie. Mă ajută mult şi soţul meu cu creşterea copiilor şi cu treburile casei. Noi avem alocaţiile pentru copii, şi mai pleacă soţul la muncă în peste hotare primăvara şi toamna câte o lună sau două”, a povestit Georgiana Văcaru, conform Adevărul.ro.

Mama cu cei mai mulți copii din România
Georgiana Văcaru și câțiva dintre copii

Mama eroină și cei doi 12 copii trăiesc într-o casă cu opt camere, în care părinţii au pus paturi suprapuse.

Ee mai susține că pentru a întreține întreagă familie, soțul ei este nevoit să plece în străinătate. De asemenea, un alt venit important în familia lor reprezintă și alocațiile celor mici. 

Cel mai mare copil are vârsta de 23 de ani, iar cel mai mic nici nu a împlinit vârsta de 1 anișor. Femeia a adus pe lume primul copil la vârsta de 19 ani. De asemenea, din cei 20, cinci dintre aceștia au plecat de acasă deja și au reușit să își formeaze, la rândul lor, o familie.

”Dacă Dumnezeu va mai dori să mai avem copii, nu mă voi opune. Nu știu cum ar fi fost cu doi! Nu știu, eu mă simt împlinită, deci când îi văd … Pentru mine e ceva normal”, a mai spus femeia.

sursa adevarul.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Povestea tristă a unui diabetic din Vâlcea infectat cu Covid-19, care a murit pe patul de spital: „Suna și plângea de dureri”

Ella de la Puterea dragostei și-a pus susținătorii în cap cu ultima apariție publică. Fanii au reacționat dur: „Cum să pui așa poză?! Ți se vede în totalitate...”

Povestea dramatică de viață a Sofiei Vicoveanca. Crescută fără tatăl ei, închis în lagăr, artista a fost „vândută” de mama sa

Horoscop 21 Iunie 2021: Dacă eşti destul de dispus să ierţi, șterge cu buretele fleacurile din trecut

Bomba zilei despre PFIZER! Este întâlnire de urgență! Toți cei vaccinati cu AMBELE DOZE trebuie să știe

SCANDAL IMENS! Cine este femeia pentru care Laurențiu Reghecamf divorțează de Anamaria Prodan? Ea este motivul real al separării. Este BOMBA ANULUI

Mormane de bani pe jos! Ce s-a întâmplat în ziua de Rusalii la mormântul lui Arsenie Boca

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies