Ea este mama Roxanei de la Puterea Dragostei! Acum se știe de la cine a moștenit frumusețea concurenta

Roxana de la Puterea Dragostei a moștenit frumusețea chiar de la mama sa! Iată o imagine cu cele două, împreună.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Acum nu mai încape îndoială în privința frumuseții: Roxana de la Puterea Dragostei a moștenit-o chiar de la mama sa!

  Chiar dacă este o fire vulcanică și sinceră, Roxana de la Puterea Dragostei a știut întotdeauna când să pună punctul pe ”i” fie în relația pe care a avut-o în emisiune, fie în discuțiile aprinse pe care le-a avut cu celelalte colege din emisiune. Roxana s-a pozat în iarnă alături de mama sa, lângă bradul de Crăciun. Amândouă au ales să se îmbrace în rochițe care le-au pus în valoare trupurile!

  fara descriere

  Citeste si: Maurice Munteanu și-a ieșit din pepeni! A pus la zid o concurentă în gala ”Bravo, ai stil!”: ”Zi merci că nu ți-am dat zero”

  Citeste si: Incredibil cum l-a jignit Roxana pe Andy la Puterea dragostei după bătaia încasată! "Un papițoi" EXCLUSIV

  Citeste si: Jador de la ”Puterea Dragostei”, umilit de lăutari pentru felul în care cântă VIDEO

  Ce calificativ a luat Roxana de la Puterea Dragostei la proba orală la limba română!

  Roxana de la Puterea Dragostei a devenit din ce în ce mai urmărită de internauți, după ce a avut intenția hotărâtă de a face un cuplu în emisiune cu Valentin, un fost concurent. Mai mult decât atât, Roxana a fost susținută și în ultima relație pe care a avut-o alături de Andy, cel care a și părăsit emisiunea Puterea Dragostei, în urma comportamentului violent pe care l-a avut față de tânără.

  Chiar dacă este o fire vulcanică, Roxana, tânăra de 26 de ani, uimește de fiecare dată pe oricine îi iese în cale. O parte din susținătorii fetei consideră că Roxana are un vocabular colorat, ba chiar uneori adresează injurii pe care nicio fată nu ar trebui să le spună. Chiar și așa, este descurcăreață și știe să pună punctul pe ”i”.

  Roxana a terminat Liceul Tehnologic “Al. Ioan Cuza” din Slobozia. Dar oare ce calificativ a avut la proba orală la limba română? Tânăra a primit calificativul ”Mediu”.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate