Ea este moldoveanca super sexy care a blocat o stradă din Londra cu Lamborghiniul ei! Mașina a fost decorată cu 2 milioane de cristale Swarovski

O moldoveancă super sexy a blocat traficul din Londra cu mașina ei. Lamborghiniul a fost decorat cu 2 milioane de cristale Swarovski

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

O tânără din Londra a blocat traficul cu mașina ei de sute de mii de euro. Este vorba despre un Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce care costă în jur de 350.000 de euro. Proprietara a transformat-o într-o adevărată bijuterie pe roți după ce a dus-o la atelierul Carsincloaks, acolo unde a fost acoperită în totalitate cu pietre Swarovski. A fost nevoie de 700 de oameni și 2 milioane de cristale pentru ca dorința șoferiței să fie îndeplinită.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, poză incendiară! Și-a lăsat la vedere formele și...lenjeria intimă! Uite cât de bine arată vedeta

Citeste si: Andreea Bălan, declarație bizară despre Andreea Antonescu! Ce a răspuns cântăreața când a fost întrebată de fosta colegă din Andre?

fara descriere

În momentul în care mașina a fost scoasă pe strada, s-a creat haos pe străzile londoneze. Sute de oameni s-au oprit pentru a fotografia automobilul care a atras privirile tuturor chiar și după ce s-a îndepărtat de mulțime.

Citeste si: Credea că are o căsnicie perfectă, până în ziua în care a dat un telefon! Cine era, de fapt, soțul ei: „Liniște totală...”

Citeste si: Ce-a zis Andreea, românca moartă de la Paris, înainte să cadă în gol 12 metri, în timp ce stătea la poză! Declarații sfâșietoare făcute de iubitul ei

Citeste si: Fata care a căzut în gol la Paris a mai pozat într-un loc periculos! Uite-o cum s-a fotografiat Andreea pe un zid înalt!

fara descriere

Al cui este Lamborghiniul care a blocat strada din Londra

Mașina aparține unei tinere oroiginare din Republica Moldova, care acum locuiește în Londra și este model și deisgner vestimentar. Ea se numește Daria Rodionova și a mai apărut pe primele pagini ale presei și la începutul anului 2018, atunci când și-a acoperit mașina, un Lamborghini Huracan de culoare roșie, în 1.3 milioane de cristale Swarovski.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate