Ea este strănepoata regretatei Tamara Buciuceanu! Gestul emoționant pe care l-a făcut tânăra la mormântul actriței

Tamara Buciuceanu a fost înmormântată vineri, în cimitirul Sf Vineri, lângă soțul ei. Actrița nu a avut copii, însă a fost extrem de apropiată de singurul ei nepot și de cei doi strănepoți.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Mihai Constantin, nepotul Tamarei Buciuceanu, s-a ocupat de înmormântarea actriței. Acesta a fost permanent lângă sicriul mătușii sale, însoțit de cei doi copii ai săi: Matei și Maria.

Maria Constantin, strănepoata Tamarei Buciuceanu, a impresionat multă lume. Tânăra, îmbrăcată complet în negru, a avut în mână tot timpul doi trandafiri albi, pe care i-a pus apoi pe mormântul Tamarei Buciuceanu.

fara descriere

Despre Maria a vorbit, în urmă cu câțiva ani, într-un interviu, chiar tatăl ei, actorul Mihai Constantin. Acesta a povestit că fiica sa nu i-a urmat în carieră, ea fiind elevă la Arte Plastice.

fara descriere

fara descriere

Citeste si: Andreea Berecleanu, sfâșiată de durere la priveghiul Tamarei Buciuceanu. Mesajul emoționant postat de prezentatoare pe rețelele sociale îți face pielea de găină

Citeste si: Ce se întâmplă ACUM în sala de teatru unde este depusă Tamara Buciuceanu! Ioana Tufaru, dezvăluiri emoționante de la Bulandra

Citeste si: Cine a fost soțul Tamarei Buciuceanu! Actrița a fost văduvă 23 de ani! Marele regret al vieții sale

Tamara Buciuceanu a jucat alături de nepotul ei, Mihai Constantin

Tamara Buciuceanu a fost extrem de apropiată de nepotul ei, Mihai Constantin. Cei doi au jucat împreună în filmul ”Liceenii”, deși la acel moment puțină lume știa de relația de rudenie dintre profesoara Isoscel și elevul Ionică.

fara descriere

Tamara Buciuceanu a murit la începutul săptămânii trecute, la vârsta de 90 de ani. Actrița era internată în Spitalul Elias de la începutul lunii, unde fusese adusă cu probleme de respirație. După o perioadă în care doctorii credeau că e mai bine, Tamara Buciuceanu a trebuit să fie intubată și în doar câteva ore, medicii anunțau decesul acesteia. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate