Ea este strănepoata regretatei Tamara Buciuceanu! Gestul emoționant pe care l-a făcut tânăra la mormântul actriței

Tamara Buciuceanu a fost înmormântată vineri, în cimitirul Sf Vineri, lângă soțul ei. Actrița nu a avut copii, însă a fost extrem de apropiată de singurul ei nepot și de cei doi strănepoți.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Mihai Constantin, nepotul Tamarei Buciuceanu, s-a ocupat de înmormântarea actriței. Acesta a fost permanent lângă sicriul mătușii sale, însoțit de cei doi copii ai săi: Matei și Maria.

Maria Constantin, strănepoata Tamarei Buciuceanu, a impresionat multă lume. Tânăra, îmbrăcată complet în negru, a avut în mână tot timpul doi trandafiri albi, pe care i-a pus apoi pe mormântul Tamarei Buciuceanu.

Despre Maria a vorbit, în urmă cu câțiva ani, într-un interviu, chiar tatăl ei, actorul Mihai Constantin. Acesta a povestit că fiica sa nu i-a urmat în carieră, ea fiind elevă la Arte Plastice.

Citeste si: News Alert. Va fi complicat de făcut un guvern! Cifre interesante în cel mai nou sondaj - evz.ro

Citeste si: Starea Anamariei Prodan s-a agravat după ce a fost confirmată cu COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Andreea Berecleanu, sfâșiată de durere la priveghiul Tamarei Buciuceanu. Mesajul emoționant postat de prezentatoare pe rețelele sociale îți face pielea de găină

Citeste si: Ce se întâmplă ACUM în sala de teatru unde este depusă Tamara Buciuceanu! Ioana Tufaru, dezvăluiri emoționante de la Bulandra

Citeste si: Cine a fost soțul Tamarei Buciuceanu! Actrița a fost văduvă 23 de ani! Marele regret al vieții sale

Tamara Buciuceanu a jucat alături de nepotul ei, Mihai Constantin

Tamara Buciuceanu a fost extrem de apropiată de nepotul ei, Mihai Constantin. Cei doi au jucat împreună în filmul ”Liceenii”, deși la acel moment puțină lume știa de relația de rudenie dintre profesoara Isoscel și elevul Ionică.

Tamara Buciuceanu a murit la începutul săptămânii trecute, la vârsta de 90 de ani. Actrița era internată în Spitalul Elias de la începutul lunii, unde fusese adusă cu probleme de respirație. După o perioadă în care doctorii credeau că e mai bine, Tamara Buciuceanu a trebuit să fie intubată și în doar câteva ore, medicii anunțau decesul acesteia. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Scandal total în Ungaria! Eurodeputat maghiar surprins în ipostaze indecente! Lovitură pentru Viktor Orban

Celebrul neurolog și neuropsihiatru explică în detaliu: Cum putem face rău celor din jur doar cu un gând! Tehnica prin care îi distrugem pe alții

Tamara Buciuceanu a susţinut construirea Catedralei Neamului încă de acum 15 ani! Actriţa a semnat un manifest pentru ridicarea lăcaşului de cult!

Costin Mărculescu a fost asaltat de fanii lui Ştefan Bănică jr după ce l-a acuzat că nu a iubit-o pe Tamara Buciuceanu: „Dacă vrei publicitate, încearcă să te mai...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies