Ea este tânăra care a văzut ce i s-a întâmplat lui Răzvan Ciobanu: "A fost omorât. Erau doi indivizi"

Iris este numele tinerei care susține că știe ce s-a întâmplat cu Răzvan Ciobanu în noaptea în care a murit.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Fata spune că are puteri paranormale și vede cu ochii minții cum Răzvan Ciobanu a fost omorât în bătaie.

 

Iris are puteri paranormale și a văzut cum Răzvan Ciobanu a fost omorât în bătaie de doi indivizi

fara descriere 

„Vin în locul ăsta şi simt exact ce s-a întâmplat. Văd imagini ca un film, în reluare şi reluare şi reluare. Şi când văd... Mai ales când văd o poză cu Răzvan Ciobanu, în cazul ăsta, pot să spun că sunt acolo. Adică, eu chiar pot să vorbesc cu el şi să aflu tot ce mă interesează”, declara tânăra Iris.

Tânăra este convinsă că Răzvan Ciobanu a fost omorât. Ea a povestit tot ce a văzut atunci când a închis ochii.

"Simt sută la sută şi sunt sută la sută sigură că Răzvan Ciobanu nu a murit la locul accidentului şi nu în maşină şi că a fost omorât. Şi că a fost totul cu premeditare. S-a ştiut că el o să vină aici. S-a ştiut absolut tot. A fost calculat totul, pas cu pas”, a spus ea la TV.

 

„Aceşti doi indivizi care au venit, pur şi simplu, l-au scos din maşină cu nişte mănuşi... O cârpă... Nu ştiu cu ce anume... L-au ridicat, mai ales ca nu avea nici cureaua, adică centura de siguraţă pusă. A fost foarte uşor. L-au scos, l-au lovit la faţă, la abdomen...

Erau în contra-timp... L-au luat, l-au ridicat... L-au pus pe jos, că nu l-au bătut în picioare... Şi asta a fost, cu sânge rece, au plecat imediat, nu au mai stat la discuţii...Că dom`le... Răzvan Ciobanu, ce milă îmi e de el. Ei voiau de când l-au urmărit să îl omoare.

Oamenii ăştia ştiu, oamenii ăştia au mai omorât şi nu este prima oară. După ce criminalii l-au omorât, nu pot să îi numesc altfel, au verificat şi maşina, evident, pentru că având în vedere că Răzvan Ciobanu avea datorie la ei, ce puteau să caute altceva decât banii”, a mai povestit Iris în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate