Ea este ultima descoperire spectaculoasa a lui Bote. Vezi cu ce l-a impresionat o bruneta focoasa pe cunoscutul designer!

Catalin Botezatu are darul de a fi permanent in preajma unor frumuseti feminine, dar care demonstreaza cad au dovada si de talent si creativitate, pe langa un aspect fizic de invidiat.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descrierefara descrierefara descriereAsa s-a intimplat si la ultima editie a Romanian Fashion Week, cand cunoscutul creator a scos la rampa o tanara designer originara din Arad, care a impresionat cu colectia sa plina de culoare, mizand pe texturi precum pielea, matasurile naturale si organza, dar si pe aplicatiile stralucitoare de paiete si margele.

Convins de calitatile de designer ale brunetei, Bote a urcat personal pe scena alaturi de aceasta, lucru pe care creatorul il face foarte rar. Felba incearca sa se impuna in aceasta toamna si in Bucuresti, cu o noua colectie de exceptie(n.r. poate fi gasita si pe Facebook, pe pagina Felba Design), care urmeaza sa fie expusa in cateva din locatiile exclusiviste din Capitala.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate