Ecaterina Andronescu vrea uniforme obligatorii în școli! De ce sunt părinții nemulțumiți

În urmă cu câteva zile, Ecaterina Andronescu a declarat că ar vrea introducerea din nou în școli a uniformelor obligatorii.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Iar motivația ministrului constă în faptul că astfel ar fi o mai bună securitate în școli.

”Nu cred că paza este singura soluție pentru că aș vrea să dau exemplul școlii din Ploiești. Erau doi paznici, profesorul de serviciu, elevii toți aveau card de intrare, prin fața școlii patrulau doi sau trei jandarmi care l-au și prins pe rău-făcătorul respectiv. Cu toate acestea… deci practic ne-am fi încadrat în standardele unei asigurări corecte a pazei școlii, iată ce s-a întâmplat. Deci eu cred ca mai trebuie sa găsim și măsuri suplimentare.

Citeste si: Structura anului scolar 2019-2020. MODIFICARI importante. Care este programul vacantelor scolare

Citeste si: Am fost în satul natal al Ecaterinei Andronescu! Cati vine mereu acasă de Paști, unde o așteaptă sora ei FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Ecaterina Andronescu vrea să scurteze vacanţa elevilor: "E mult prea lungă. Elevul stă acasă, a uitat"

fara descriere

De exemplu, eu văd că acea uniformă școlară – poate că nu este cea mai potrivită sintagma și de aceea lumea o refuză, dar școala găsește o formulă pentru ca toți copiii să se îmbrace la fel și în felul acesta să fie ușor de distins un copil al școlii de cineva care e un intrus, din afara școlii. Adică mai trebuie să luăm asemenea măsuri, care nu sunt exagerate”, a declarat Ecaterina Andronescu într-o emisiune tv.

Introducerea uniformelor obligatorii este însă condamnată atât de elevi cât și de părinți.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate