Eclipsă de Lună 10 ianuarie 2020 - Cum va fi afectată fiecare zodie

Luna plină din 10 ianuarie 2020 va avea loc la 20 de grade in semnul Racului. Configuratia astrologica a eclipsei lunare din ianuarie 2020 se concentrează pe comunicare

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Eclipsă de Lună 10 ianuarie 2010. Primul eveniment astrologic major al anului 2020.

Luna plină din 10 ianuarie 2020 va avea loc la 20 de grade in semnul Racului. Configuratia astrologica a eclipsei lunare din ianuarie 2020 se concentrează pe comunicare, datorită conjuncției lui Mercur cu Soarele. Dar aceasta conjunctura astrala are o nota rece, neiertătoare din cauza influenței autoritare și dictatoriale a lui Saturn și Pluton.

Eclipsa de Luna din ianuarie 2020 este destul de dificilă din punct de vedere emoțional, deoarece Luna se afla in semnul sensibil al Racului. Dacă ești o persoană introvertita sau timidă, trebuie să te protejezi de influente negative. Dacă te simti puternic, trebuie să protejezi membrii familiei și prietenii tai cei mai vulnerabili. Această eclipsă îi favorizează pe cei puternici și cei bogați.

Înțelesul eclipsei de Luna

fara descriere

Eclipsa de Luna in semnul Racului are influente asupra casei, a familiei și a relațiilor intime. Opozitia forțelor, cum ar fi cariera împotriva vieții personale sau a ceea ce aveți nevoie împotriva a ceea ce doriți, creează tensiune internă și presiuni externe. Acest lucru poate duce la conflicte și crize care vă macină energia.

Energiile lunare aduc emoții și instincte care ating maximul lor într-o eclipsă lunară. Așa că folosiți-vă forța emoțională și intuiția pentru a depăși toate provocările acestui moment. Conștiința va permite o privire imparțială și echilibrată asupra relațiilor voastre personale. Veți vedea clar orice dinamică a relației sau orice sentiment negativ care provoacă un dezechilibru. O eclipsa lunara reprezinta o resetare a emotiilor tale, stergand bagajul emotional din ultimele sase luni.

Astrologia eclipsa de Luna din ianuarie 2020
Eclipsa de Luna din 10 ianuarie este afectata de pozitiile lui Mercur, Saturn, Pluto și Ceres. Luna opusă Soarelui în timpul unei eclipse lunare accentuează polaritățile din viața ta, ceea ce creează multă tensiune. Așadar, imaginați-vă tensiunea creată cu o lună supraalimentată în fața unui cumul atât de intens de planete.

Eclipsa de Luna este influențată și de o stea fixă ​​majoră –Castor. Această stea este asociată cu succesul și geniul, atunci când este folosită bine. Însă afectat de planete in opoziție, Castor poate provoca pierderi, nesiguranță și crize nervoase.

Citeste si: Horoscop PEȘTI ianuarie 2020. Anul începe cu tensiuni la locul de muncă

Citeste si: Horoscop VĂRSĂTOR ianuarie 2020. Se anunță un început de an interesant pentru acești nativi

 

Aspecte ale eclipsei lunare din 10 ianuarie 2020

Eclipsa lunară în fața lui Mercur provoacă o denaturare a cunoștințelor și a deciziei datorită factorilor emoționali și a unei gândiri polarizate, care ne împinge să generalizăm situațiile fără a ne lua timpul necesar să le analizăm, ceea ce face mai dificilă înțelegerea și comunicarea sentimentelor .

Puteți avea probleme înțelegerea problemelor de zi cu zi, iar neînțelegerile sau hipersensibilitatea pot duce la certuri. Fiti lucizi si cumpatati si analizati bine situatia inainte de a lua decizii.

Dependența și prejudecățile pot influența gândurile, cuvintele și comportamentele tale. Este important să asculți cu atenție și să te gândești înainte de a vorbi, deoarece va exista tendința de a reacționa instinctiv, mai ales atunci când există furie.

Eclipsa lunară în fața lui Saturn poate provoca starea de spirit proastă din cauza tristeții, plictiselii sau singurătății. Dificultatea de a vă împărtăși emoțiile poate duce la probleme in relație. Melancolia, pesimismul și răceala emoțională ar putea face, de asemenea, socializarea mai dificila.

S-ar putea să vă simțiți vinovat pentru responsabilități care nu sunt ale voastre, griji pentru un partener sau pentru cineva mult mai în vârstă sau mai tânăr decât voi,cum ar fi un copil sau nepot, părinte sau bunică. Dacă aveți deja o tendință la depresie, va trebui să fiți atenți pentru a evita ca manifestările negative să se manifeste prin pierdere, dezamăgire și lipsă de speranță.

Citeste mai multe pe ce-spun-astrele.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate