Ei sunt cei mai fideli si intelegatori barbati din zodiac! Sunt tocmai buni de dus la altar! Ai unul acasa?

Se spune ca toti barbatii cedeaza in fata femeilor frumoase, dar totusi sunt cativa domni din zodiac care odata indragostiti nu mai au ochi decat pentru persoana iubita.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

 

Barbatul Taur nu este tentat sa isi insele partenera, deoarece nu ii plac schimbarile. Mai mult de atat, taurii tind sa fie mai dependenti de persoana iubita decat alte zodii, fiind totodata loiali si de incredere. Nativii acestei zodii tanjesc dupa stabilitate si odata obtinuta, nu ar face nimic sa o pericliteze.
Barbatul Rac este un familist si nu va fi niciodata pe deplin fericit daca nu are o relatie emotionala foarte stransa. Mai mult de atat, acest semn zodiacal are un simt protector foarte bine dezvoltat, fiind persoana potrivita pentru a sprijini persoana iubita.
Barbatul nascut in zodia Fecioarei isi respecta prea mult partenera si nu vrea sa o faca niciodata sa sufere. Acesta este mereu aproape sa ofere o mana de ajutor sau o vorba buna, fiind partenerul de viata ideal.
Barbatul Sagetator este cel mai credincios partener si aproape niciodata nu insala. Acesta se indragosteste nebuneste de partenera sa si nu este dispus sa o piarda pentru o simpla aventura. Femeile care au un partener nascut in aceasta zodie se pot considera foarte norocoase.
Pentru barbatul Capricorn, casatoria este un lucru sacru si el considera ca adulterul un mare pacat. Acestia adora stabilitatea in relatie si muncesc mult pentru ea, caci orice Capricorn adevarat stie ca pentru orice forma de succes trebuie sa depuna efort si sa fie perseverent.

fara descriereBarbatul Taur nu este tentat sa isi insele partenera, deoarece nu ii plac schimbarile. Mai mult de atat, taurii tind sa fie mai dependenti de persoana iubita decat alte zodii, fiind totodata loiali si de incredere. Nativii acestei zodii tanjesc dupa stabilitate si odata obtinuta, nu ar face nimic sa o pericliteze.

fara descriereBarbatul Rac este un familist si nu va fi niciodata pe deplin fericit daca nu are o relatie emotionala foarte stransa. Mai mult de atat, acest semn zodiacal are un simt protector foarte bine dezvoltat, fiind persoana potrivita pentru a sprijini persoana iubita.

fara descriereBarbatul nascut in zodia Fecioarei isi respecta prea mult partenera si nu vrea sa o faca niciodata sa sufere. Acesta este mereu aproape sa ofere o mana de ajutor sau o vorba buna, fiind partenerul de viata ideal.

fara descriereBarbatul Sagetator este cel mai credincios partener si aproape niciodata nu insala. Acesta se indragosteste nebuneste de partenera sa si nu este dispus sa o piarda pentru o simpla aventura. Femeile care au un partener nascut in aceasta zodie se pot considera foarte norocoase.

fara descrierePentru barbatul Capricorn, casatoria este un lucru sacru si el considera ca adulterul un mare pacat. Acestia adora stabilitatea in relatie si muncesc mult pentru ea, caci orice Capricorn adevarat stie ca pentru orice forma de succes trebuie sa depuna efort si sa fie perseverent.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate