Ei sunt concurentii care ar trebui sa participe la Exatlon "All Stars". Vezi ce razboinica spune asta. VIDEO EXCLUSIV!

Exatlon "All Stars" in viziunea Marianei. Vezi cine ar trebui sa concureze in opinia "razboinicei".

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Mariana de la Exatlon a fost una dintre cele mai iubite concurente din echipa "razboinicilor", iar povestea ei trista de viata, ambitia si dorinta de a demonstra ca poate face performanta si la 45 de ani au impresionat publicul.

Femeia a fost ca o carte deschisa, a vorbit fara perdea despre dramele din viata ei si nu s-a ferit sa spuna ca dupa intoarcerea din Republica Dominicana si-a reluat activitatea la o firma de curatenie, in paralel cu participarile la ultramaratoane.

Exatlon "All Stars" in viziunea Marianei. "Numarul 1 ar fi Giani"

Ei bine, in ciuda programului incarcat, sportiva urmareste cu sufletul la gura al doilea sezon al Exatlon-ului, dar spune ca pentru o eventuala competitie "All stars" ar alege doar concurenti din primul sezon.

fara descriere

Foarte putini dintre "razboinicii" si "faimosii" care se intrec acum in Republica Dominicana au reusit sa o impresioneze... 

"La "razboinici" as alege-o pe Alina. Nu spun asta ca e prietena mea, ci pentru ca e luptatoare, ambitioasa, sexy si rea. L-as vedea si pe Jaguarul din start, ca doar a fost finalist, pe Stefan ca e un baiat extraordinar si un coechipier pe cinste, pe Anca, pe Alex Nedelcu, pentru ca el aduce echilibrul si ratiunea in echipa. La "Faimosi" numarul 1 ar fi Giani, clar, si alaturi de el ii vad pe Vladimir Draghia, Valentin Chis "Bruce", Diana Bulimar, Diana Belbita si, nu in ultimul rand, pe Cazacu. Dintre actualii concurenti am cativa favoriti, dar nu cred ca i-as selecta la All Stars. Astia nu se compara cu noi (rade).", a declarat Mariana pentru WOWbiz.ro 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate