Ei sunt concurentii de la "Romanii au talent" care i-au spus Mihaelei Radulescu replici de agatat vulgare! Toti au ras in hohote

Momente pline de umor vineri seara, 2 martie, la „Românii au talent”.

Autor: A. B.


Trupa Idiot, formată din 5 membri, au solicitat ajutorul unei „doamne sau domnişoare din juriu”, căreia îi este cel mai dor să fie agăţată. Cum Andra era „prea măritată”, s-a oferit Mihaela Rădulescu. Jocul concurenţilor s-a numit „Cea mai nepotrivită replică de agăţat”. Juriul propunea o meserie, iar ei inventau o replică specifică lucrătorului respectiv.

Ce a urmat este greu de imaginat. Un preot “i-a spus”: „Băi, icoană cu picioare lungi, faci minuni?”, un regizor tv: „Ţi-o arăt aici, dar te uiţi în cameră”, iar un paraşutist: „Nu te uita că s-a pleoştit, mai am una de rezervă”. Multe alte replici de agăţat cu greu pot fi reproduse aici, însă atât juraţii, cât şi prezentatorii şi publicul s-au tăvălit pe jos de râs, potrivit click.ro.
 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Fenomenul "Exatlon" scoate inventivitatea din romani! Asa se joaca competitia in Ariesul de Padure, Maramures

O noua ipoteza in cazul mortii fotbalistului Davide Astori: "Avand in vedere starea calma in care a fost gasit corpul neinsufletit..."

“Prea tanar, prea devreme!” Mesaje de durere, dupa ce, Andrei, un tanar de 23 ani a murit intr-un cumplit accident rutier

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

VICTORIE pentru Ucraina! Vladimir Putin e terminat. Decizie uriaşă la Moscova

Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă: „O să vă ținem la curent”

Toți românii trebuie să știe asta. Care este ultima zi pentru depunerea declarației unice!

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies