WOW

Ei sunt presupusii criminali de la fabrica de ciment din Bucuresti! Cei doi frati i-ar fi ucis pe toti cei trei paznici

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Ei sunt presupusii criminali de la fabrica de ciment din Bucuresti! Cei doi frati i-ar fi ucis pe toti cei trei pazniciicon photo
 
Polististii au arestat doi suspecti in cazul celor trei crime de la fabrica de ciment de pe bulevardul Timisoara, din Capitala. 
 
Suspectii sunt doi frati, B.F. si B. M., pentru care procurori criminalisti din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au dispus retinerea 24 de ore pentru omor, respectiv omor calificat.
 
Anchetatorii sustin ca in cazul crimei de anul trecut, in timp ce se aflau in incinta unei fabrici situate pe bd. Timisoara, cei doi barbati ar fi exercitat acte de violenta asupra victimei, un agent de pasa. Barbatul a murit din cauza unor leziuni traumatice cranio-cerebrale. 
 
 
In cazul crimelor de acum cateva zile, unde doi paznici au fost omorati tot in incinta fabricii, cei doi frati au executat din nou acte de violenta asupra celor doua victime, apoi au provocat caderea lor la nivelul inferior, murind in urma impactului. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Jasmin, victima lui Oktay! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Jasmin, victima lui Oktay! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza in aceasta seara un nou episod al serialului „Meryem”, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune