Vedete

El e cel care a facut-o sa zambeasca pe Anamaria Prodan! Iata prima aparitie a vedetei dupa ce si-a inmormantat mama – Foto!

Anamaria Prodan inca sufera ca si-a pierdut mama, pe Ionela Prodan, pe care a inmormantat-o recent. Un barbat insa a facut-o sa zambeasca din nou! Cu forta, probabil!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


El e cel care a facut-o sa zambeasca pe Anamaria Prodan! Iata prima aparitie a vedetei dupa ce si-a inmormantat mama – Foto!icon photo

Anamaria Prodan inca nu s-a vindecat de durerea imensa din suflet, provocata de pierderea mamei. Ionela Prodan a pierdut lupta cu boala crancena, iar zilele trecute, cantareata a fost inmormantata. A lasat multa durere si jale in urma ei, iar Anamaria parca a uitat sa mai zambeasca de atunci. Un barbat insa a facut-o sa rada din nou, zilele trecute, mai cu forta!

Mai exact, Anamaria Prodan a fost la dentist la control, la o clinica de lux din centrul Bucurestiului, iar acesta a pus-o sa zambeasca pentru a-i vedea dantura pe care i-a “montat-o” in urma cu cateva luni. Atunci, medicul stomatolog Yazan Aq i-a pus farete dentare de 15.000 de euro.

In spatele zambetului insa, se ascunde o mare tristete. Anamaria Prodan, care poarta in continuare doliu, nu poate accepta inca ideea ca mama ei s-a stins. In ultimele luni de viata, Anamaria nu s-a dezlipit de Ionela Prodan, ba mai mult, a dormit cu ea in spital saptamani intregi, in speranta ca femeia va invinge boala.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune