El e urmașul lui Tavy Puștiu! A urcat pe scenă și toată lumea a înghețat! Asemănare incredibilă cu manelistul ucis de tren

Moartea lui Tavy Puștiu, manelistul care a fost călcat de tren în momentul în care era într-un live pe Facebook, a făcut înconjurul planetei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Faby Puștiu
Faby Puștiu e noul Tavy Puștiu

Moartea șocantă a lui Tavy Puștiu i-a umplut de tristețe pe apropiații manelistului, cărora nici acum nu le vine să creadă că așa ceva s-a putut întâmpla. Viața merge, însă, mai departe și în locul lui Tavy începe să-și facă loc un alt ”puști” despre care toată lumea vorbește prin locurile în care regretatul manelist era celebru.

Faby Puștiu, noul Tavy Puștiu


In articol:

Conform unor informații venite din partea unui cititor WOWbiz.ro, urmașul lui Tavy Puștiu se numește Faby Puștiu și în urmă cu o săptămână a cântat la un botez care a avut loc în comuna Bărcănești, județul Prahova. La eveniment au participat mulți dintre prietenii lui Tavy, iar acesta ar fi fost cu siguranță pe scenă dacă ar mai fi fost în viață.

Faby Puștiu
Faby Puștiu seamănă cu Tavy pe vremea când era adolescent

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

tavy pustiu
Tavy Puștiu, adolescent

În locul lui Tavy a urcat însă pe scenă Faby, iar prestația lui a reușit să ridice sala în picioare, așa cum făcea odinioară manelistul ucis de tren. ”Când a urcat Faby pe scenă, toată lumea s-a gândit la Tavy. A cântat foarte bine deși e doar un copil. Dar așa a început și Tavy, își dorea de mic să ajungă artist, poate că Faby o să-i împlinească visul. Chiar seamănă puțin cu Tavy de acum 7-8 ani, ai zice că sunt frați”, a declarat pentru WOWbiz.ro un participant la concertul puștiului.

Faby a rămas fără manager

Deși a impresionat pe scenă, Faby Puștiu este încă la început de drum. Anul trecut, el a înregistrat prima lui piesă într-un studio din București. O vreme a fost reprezentat de Coco din Apărători, însă acesta spune că nu se mai ocupă de el.

tavy Pustiu
Tavy Pustiu și-a filmat moartea

Taxy Puștiu, un manelist din Prahva, a murit în urmă cu câteva luni după ce mașina în care se afla a fost acroșată de un tren. Automobilul traversa o cale ferată și nu a auzit semnalele sonore din cauza faptului că pasagerii ascultau muzică la maxim și făceau live pe Facebook. Practic, interpretul și-a filmat moartea și a transmis-o online.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Mormântul lui Tavy Puștiu: detaliul bizar observat de internauți! A trecut o lună de la moartea manelistului care făcea live pe calea ferată

Soția lui Tavy Puștiu, informații de ultimă oră! Monica se află în continuare internată și are dureri uriașe din cauza fracturilor

Cea mai mare greșeală pe care o faci în viața ta! Lidia Fecioru avertizează că mulți picăm în această capcană și apoi vom avea enorm de suferit

Tavy Puștiu, singurele imagini de la înmormântare! Oamenii s-au bulucit să-l vadă și au uitat de distanțarea socială

Nelson Monidalu l-a luat ”la mișto” pe Tavy Puștiu, manelistul omorât în timp ce făcea live! ”L-a bocănit trenu' pe Tudy ăsta”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies