El este bărbatul cu cele mai lungi unghii din lume! Imaginile sunt incredibile

Odilon Ozare este bărbatul cu cele mai lungi unghii din lume! Uite cu ce se ocupă bărbatul.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Am aflat cine este bărbatul cu cele mai lungi unghii din lume. Numele său este Odilon Ozare, iar el a atras atenția inițial cu pălăria sa care are o înălțime de 4.8 metri. Mai mult decât atât, bărbatul, Odilon Ozare, a ales să își pună extensii de unghii, astfel devenind bărbatul cu cele mai lungi unghii din lume.

La o distanță de 11 ani de când a ales să poarte cea mai înaltă pălărie, acum a ales să stabilească un nou record. Artistul din Florida a intrat pentru a doua oară în rândul recordurilor Guinness după ce a purtat cele mai lungi extensii de unghii, de 1.22 metri.

Citeste si: Fosta Miss România, FACUTA PRAF de iubit: „M-a stors de 60.000 de dolari”

Citeste si: Anunț care vizează milioane de români! Metroul ar putea să circule doar dimineața! Care este motivul

Citeste si: Povestea sfasietoare a unei romance abuzate de iubit: "Țipam și plângeam să se oprească, pentru că mă durea. Eram mutilată"

Pentru acest lucru a folosit 30 de straturi de pudră acrilică. Artistul din Florida a aplicat pudra acrilică pe unghii timp de peste 200 de ore, conform presei internaționale.

„A fost nevoie de sute de ore pentru a aplica toată pudra acrilică pe unghii”, a declarat Odilon Ozare.

"Unghiile ei erau adâncite efectiv în pielea mea şi am strigat: ‘Song Bird, unghiile tale sunt prea lungi! Erau cele mai lungi unghii. Şi, în timp ce o spuneam, ceva s-a declanşat… cele mai lungi unghii”, a povestit artistul din Florida.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate