Vedete

El este iubitul Dianei Bulimar! Toata lumea credea ca Didi este singura, dar... surpriza!

Diana Bulimar a fost una dintre cele mai indragite concurenta din echipa Faimosilor de la Exatlon.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


El este iubitul Dianei Bulimar! Toata lumea credea ca Didi este singura, dar... surpriza!icon photo

Fosta gimnasta a fost mereu discreta cu viata ei personala, dar acum, la cateva luni de la intoarcerea din Dominicana, a decis sa nu se mai ascunda si sa se afiseze cu iubitul.


Diana Bulimar nu este singura, asa cum credea toata lumea! Didi Bulimar se iubeste cu un tanar bucurestean. Barbatul care i-a furat inima este campion la dans sportiv si este din Bucuresti. Victor a fost cel care a sustinut-o de la distanta pe Diana Bulimar in perioada in care ea era plecata in Republica Dominicana si lupta in echipa Faimosilor. Ei au petrecut Revelionul impreuna, apoi Didi a plecat peste Ocean.

Victor este un tanar foarte simpatic si care se potriveste foarte bine cu micuta fosta gimnasta cu suflet mare de la Exatlon.

Sora Gabrielei Firea a fost numită directoare la Direcţia de Protecţie a Copilului şi Tineret Voluntari! Nela Vica Vrînceanu, angajata cumnatului Florentin Pandele EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”icon photo

Stiri

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”

Suporterii Craiovei ştiu că poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci a fost a lui Adrian Păunescu, un mare prieten şi fan al fotbalistului.

Titlu secțiune