Vedete

El este Ken de Romania! Si-a facut sase operatii estetice intr-un an si nu vrea sa se opreasca: "Mama e socata"

Andrei, alias Ken de România, a suferit sase operatii estetice intr-un an pentru a se transforma in sosia cunoscutei papusi.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


El este Ken de Romania! Si-a facut sase operatii estetice intr-un an si nu vrea sa se opreasca: "Mama e socata"icon photo
 
Tanarul a inceput sa isi faca operatii de la 17 ani si vrea sa mai ajunga la medicul estetician. 
 
”Toată lumea mi-a spus că semăn foarte mult şi atunci am zis că de ce să nu fac operaţiile astea ca să semăn şi mai bine. Am zis să mă conturez şi mai bine. Am făcut operaţiile cu ajutorul părinţilor mei. Le-am spus că vreau să mă schimb, că vreau să fiu o persoană diferită. Mama a fost mai şocată, tata mai relaxat. Sunt singurul lor copil. Acum doi ani am auzit prima dată de păpuşa Ken. Stilul lui e foarte diferit. Nu te poţi uita la el ca la o persoană reală. E o păpuşă reală. Cred că prin asta pot fi diferit. În asta m-am regăsit. Am foarte multe animăluţe, am o pasiune foarte mare pentru animale. Căţei şi pisici.
Sunt foarte activ, îmi place viaţa de noapte. Merg des în cluburi. Am terminat şcoala acum doi ani şi de un an am început să merg prin cluburi. Momentan am rămas pe distracţie. Mă întreţin părinţii. Poate o să-mi găsesc un job, ceva, dar momentan nu-mi doresc. M-aş vedea undeva tot în televiziune, pentru că nu-mi place să mă trezesc de dimineaţă. Mi-ar plăcea să fiu prezentator. Nu cred că e simplu, dar nici greu”, a declarat Andrei, alias Ken de România.
 
"M-am operat de 4 ori la buze, mi-am ridicat nasul şi mi-am făcut pomeţii. Nu era drăguţ nasul, era mai lat. Nu-mi plăcea. În două săptămâni, o să-mi fac pomeţii: o să-i accentuez şi o să mi-i ridic. Operaţiile sunt costisitoare la modul... nu sunt scumpe. Doctora unde m-am făcut mi-a dat de două ori cadou buzele, pomeţii la fel şi nasul. Mama e şocată într-un fel, dar în alt fel s-a obişnuit pentru că a văzut că nu se înţelege cu mine. Am şi un tatuaj şi vreau să-mi fac toată mâna. L-am cunoscut şi pe Rodrigo Alves. Nu vreau să ajung chiar aşa mult ca el. Dar de făcut, îmi mai fac intervenţii, dar cu limite. Nu vreau să fiu desfigurat. Îmi place prea mult cuvântul frumos şi vreau să fiu perfect. Am o iubită de cinci luni. Ea nu are nimic împotrivă. Merge şi ea, dar pentru buze, pomeţi şi cam atât. Nu sunt copil de bani gata. Orice părinte şi-ar întreţine copilul dacă ar avea posibilitatea. Mi-au spus să-mi găsesc de lucru, dar... La început nu au fost mândri de mine, însă acum cred că da, sunt mândri de mine”, a declarat Ken de România.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune