El este mentorul Juliei Mayaya! Vali Cosug: “Am luat-o de la 17 ani! Avea o situatie deosebita acasa si muncea pentru a-si plati facultatea”

Vali Cosug este omul care a invatat-o pe Julie sa cante, sa danseze, sa tina microfonul in mana! “Mentorul” nici acum nu crede ca Julie Mayaya a castigat premiul “Vocea Romaniei”.

Distribuie pe:

Autor: G.G., Gabriela Grigoriev

fara descriereVali Cosug si Julie MayayaVali Cosug a “descoperit-o” pe Julie, la Iasi, cand ea avea doar 17 ani. A fost placut impresionat de talentul ei si a vrut sa o ajute. Vali si Julie lucreaza de mai bine de opt ani impreuna.

“Julie are o voce superba. Meritul nu e al meu in totalitate, eu am ajutat-o, am corectat-o. Ii spuneam unde era bine, unde nu, cum trebuie sa-l spuna pe “e”, pe “i”. Eu am cunoscut-o pe ea la Iasi, era in ultimul an la liceu. Canta cu Victor Lavric. Si am intrebat-o de ce nu o lasa Victor sa cante mai mult pentru ca are o voce deosebita. Canta foarte putin, nu era solista principala.

Ei, dupa ce a terminat liceul, imediat dupa ce si-a dat BAC-ul, Julie m-a sunat si mi-a zis ca vine la Bucuresti, ca vine sa se apuce de cantat pentru ca parintii ei nu au o situatie deosebita si ca ea vrea sa faca facultate. Dar ca sa faca facultate avea nevoie de bani ca sa se intretina, asa ca am luat-o sa cante cu mine. Cantam la un restaurant “Yesterday” care intre timp a devenit hotel, iar noi ne-am pastrat numele de trupa “Yesterday Band”. Eu am cunoscut-o la 17 ani si deja la 18 intrase in paine. Cred ca sunt vreo opt ani de cand lucram impreuna”, a povestit Vali Cosug, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro. fara descriere

Vali Cosug ne-a mai povestit ca inca nu crede ca "Vocea Romaniei" este Julie Mayaya. "Am vorbit cu ea si aseara, si azi dimineata cand a ajuns acasa, pe la 5.00-6.00 m-a sunat. Nici mie, nici ei nu ne vine sa credem ca a castigat", a conchis profesorul.

 

Cand o certa, Julie incepea sa planga

 

“Mentorul” isi aminteste acum cu placere si de clipele in care se enerva cumplit pe Julie si o certa pentru ca nu canta asa cum voia el. De suparare, mulatra se punea pe plans. “In toti acesti ani in care am lucrat impreuna am facut o pauza de vreun an si jumatate cand a renunta ea sa mai cante cu noi. A fost o disputa intre ea si cealalta solista si s-a suparat si a plecat, iar eu am lasat-o sa plece. Timp de un an si jumatate, ea a cantat cu diferite trupe, dar nu s-a regasit, asa ca s-a intors la mine. Si am inceput sa cantam iar. Cand ma enerva pe scena, ii spuneam, fara sa auda ceilalti membri ai trupei, “Mai bine te lasi de cantat si te apuci serios de Mate-Info”, era studenta la facultate. Si in pauzele de la spectacole, pleca la masa si incepea sa planga. Imi spunea ca s-a saturat sa tot o cert ca nu canta bine. Ii spuneam “Pai ti-am zis o data, de doua si cinci ori sa nu mai canti asa si nu intelegi. E normal sa te cert”. Ea imi raspundea “Nu ma pot controla”. Si i-am zis “In momentul in care ai sa te poti controla, n-o sa te mai cert”. Julie este indragita de public, sic and avem spectacole, ea primeste flori, aplauze”, a povestit Vali Cosug in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Julie Mayaya canta impreuna cu Vali Cosug in trupa “Yesterday Band”. “Noi cantam cover-uri, suntem patru vocalisti. Julie canta foarte bine si muzica din folclor. Sa vezi o mulatra cantand “Hora mea-i moldoveneasca” e superb”, a mai completat “mentorul” mulatrei.

Intrebat de reporterii WOWbiz.ro cum vor sarbatori premiul castigat de Julie, Vali Cosug ne-a spus ca vor petrece la un eveniment. “Noi avem stabilit deja un eveniment la Baia Mare, asa ca astazi vom pleca acolo. Sunt niste prieteni vechi de-ai nostril, de aceea am acceptat sa plecam atat de departe. Vom sarbatori pe drum si acolo cand ajungem. Noua oricum inca nu ne vine sa credem ca Julie a castigat “Vocea Romaniei””, a conchis profesorul.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate