Vedete

El este primul roman, in rol principal la Hollywood! Luptatorul de Superkombat, Florian Munteanu va juca rolul principal in urmatorul film a lui Stallone din seria Rocky!

Romanul a fost ales de celebrul Stallone dupa un casting dur, la care au participat sute de barbati din intreaga lume

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Cornelia Ionescu


Florian Munteanu, star la Hollywoodicon photo
Florian Munteanu, star la Hollywood

Romanul, Florian Munteanu, noua vedeta de la Hollywood!  Dupa Marcel Iures si Sebastian Stan, tanarul care a cucerit America si a jucat cu una dintre cele mai frumoase femei din lume, un nou roman bate la portile Hollywood-ului! De data aceasta din postura de protagonist! (cine este romanul care joaca intr-o celebra trilogie cu supereroi)

Fostul pugilist si actual ambasador al circuitului Superkombat, Florian ”Big Nasty” Munteanu a fost ales de Sylvester Stallone sa interpreteze rolul principal in urmatoarea lui  producţie “Creed”, care va continua anul acesta seria Rocky.

“Castingul a fost unul dur de tot! La el au participat sute de barbati din intreaga lume! Din fericire, Florian, care a dat proba chiar cu Stallone, in mare secret, prin skype, a fost cel ales de celebrul actor sa joace in continuarea iubitelor filme Rocky. Marea veste i-a fost data pe 24 decembrie, chiar de Sylvester, lucru care a facut ca bucuria sa fie si mai mare pentru Florian, care este pentru prima data intr-o asemenea postura! E un pas imens si o sansa sa devina unul dintre cei mai vizibili oameni din lume”, a declarat apreciatul promotor Eduard Irimia, cel care i-a intermediat lui Munteanu contractul cu MGM Studios.

Romanul, Florian Munteanu, noua vedeta de la Hollywood! Florian Munteanu e considerat de presa americana noul The Rock Johnson

Romanul il va juca in pelicula de la Hollywood pe fiul lui Ivan Drago (Dolph Lundgren), care vine sa il razbune pe tatal sau dupa infrangerea cu Rocky. Filmarile vor fi unele dure si se anunta inca de pea cum si destul de periculoase! Insa, Florian este pregatit, iar presa de peste Ocean sustin deja ca el va fi noul The Rock Johnson.

Luptatorul Superkombat traieste in Germania si a fost model

Florian Munteanu, in varsta de 27 de ani, are parintii originari din Targu Mures! El s-a nascut insa in Germania si traieste de mai multi ani la Munchen, alaturi de familia sa. In ultimii doi ani, acesta a fost prezent de mai multe ori la Superkombat Academy din Bucuresti, iar ulterior a semnat un contract cu Irimia. In paralel, romanul a mai fost model si a pozat pentru publicatii de top din Europa

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune