El este viitorul soţ al Mirelei de la Insulă! Cum arată şi cu ce se ocupă Florin, bărbatul care i-a cucerit inima: "Dragostea nu ţine cont de vârstă"

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Mirela de la Insula Iubirii are un nou iubit. Fosta concurentă de la Insula Iubirii de iubeşte de câteva luni cu un bărgat din Dej, pe nume Florin Tecar. 
 
În luna decembrie, bărbatul a postat mai multe fotografii în care apare alături de Mirela. 
 
Florin a publicat recent un mesaj prin care le transmite tuturor că iubirea nu ţine cont de vârstă.
 

 

 
„Când dai greş în viaţă sau când lucrurile s-au întors împotriva ta, încerci să schimbi sensul roţii şi să muţi focusul de pe tine pe viaţa altora. Pentru tine, acum e un specimen, dar acum puţin timp era dragostea vieţii tale. Atunci când vorbeşti de oamenii din viaţa ta, practic, vorbeşti mai mult despre tine. Hainele, vârsta, aspectul fizic sunt lucruri care contează prea puţin atunci când două suflete se îndrăgostesc. Cred că orice femeie adevărată ştie ce vrea în viaţa ei, un bărbat care să îi fie alături, să o iubească nemărginit şi să o trateze exact aşa cum merită, nu cum a fost tratată până acum. Dintr-un loc fericit, femeia nu pleacă niciodată”, a scris Florin Tecar pe Facebook. 
 
Florin Tecar este fratele lui Ioan Tecar, un afacerist care conduce 13 firme şi care ar avea o avere de 125 de milioane de euro, potrivit okmagazine.ro.
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: