Vedete

El i-a venit de hac lui Gigi Becali! Cum l-a pus la punct pe latifundiar. Dezvaluiri uluitoare!

Gigi Becali este obisnuit sa ii puna el la punct pe altii, insa Victor Piturca i-a venit de hac.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: D.F.C.


El i-a venit de hac lui Gigi Becali! Cum l-a pus la punct pe latifundiar. Dezvaluiri uluitoare!
icon photo

 

Se intampla la inceputul anilor 2000, atunci cand Becali tocmai preluase Steaua, iar Piturca era antrenorul echipei. Becali nu numai ca nu facea ce voia la echipa, dar nu avea niciun rol de decizie si ii era rusine chiar sa intre in vestiar, a dezvaluit Piti.

"Afon era (n.r.- Gigi Becali), cum sa fie altfel? Nu stia nimic despre fotbal, dar nimic, nimic! Il interesa doar publicitatea, sa iasa in fata, sa-l cunoasca lumea. Si-ar fi dorit sa fie in prim-plan, de-asta si acum vorbeste atat de mult. In perioada aia stateam mai tot timpul cu el si cu Viorel Paunescu. Petreceam foarte mult timp, evident ca discutam despre fotbal, despre lucrurile de la echipa, insa nu se punea problema ca el (n.r.- Becali) sa intervina sau sa aiba pretentia sa faca anumite lucruri ce tineau de antrenor", a declarat Piturca pentru gsp.ro.

Piti a povestit si cum a inceput Gigi Becali sa se schimbe si sa se implice mai mult la echipa.

"A inceput să aiba primele tentative dupa ce l-a adus pe Mihai Stoica. Aveau birourile la Marriott, Paunescu plecase si eu nu mai stateam cu ei, ma ocupam doar de echipa, imi lua tot timpul. Stoica ii baga in cap lui Gigi toate prostiile posibile si mai erau si altii prin jurul lui care faceau la fel.  Cum ar fi Dumitru Dragomir, care ii mai transmitea «Tu esti patron, trebuie sa faci ce vrei tu, sunt banii tai, faci ce vrei!»", a mai dezvaluit Piturca.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune