Ela Crăciun panicată după ce a avut accident de mașină: „Mulțumesc lui Dumnezeu că nu aveam copilul cu mine!”

Ela Crăciun mărturisește că a trecut printr-o mare sperietură din pricina unui accident rutier. O mașină a intrat în automobilul său ce a fost azvârlit într-un stâlp. Din fericire, vedeta tocmai apucase să își lase fetița la grădiniță, astfel că micuța a fost ferită de acest incident periculos.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Ela Crăciun panicată după ce a avut accident de mașină

Totul s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani, în perioada în care vedeta se chinuia să își obișnuiască fetița să stea cuminte în scaunul de copii din automobil. Ela a povestit cele întâmplate pe blogul ei, informându-și cititorii despre cât de important este să investească într-un scaun bun și să nu cedeze plânsetelor celor mici, dar și ce se întâmplă, practic, în cazul unui accident.

„Cu Alesia ne-am chinuit foarte tare, parcă o puneam pe ace. Așa că îi înțeleg foarte bine pe părinții cu copii care plâng de când îi pui în mașină până când ajungi la destinație. Alesia refuza să stea cuminte în scaun. Până într-o zi când am lăsat-o dimineață la grădiniță, iar la întoarcere acasă a intrat o altă mașină în mine și m-a aruncat într-un stâlp. M-am speriat extrem de tare și i-am mulțumit lui Dumnezeu că nu era Alesia în mașină. I-am arătat apoi fotografiile cu accidentul și am reușit să o fac să înțeleagă că este foarte important să accepte să stea în scaunul ei special și să nu mai avem episoade de plâns insistent”, a scris vedeta pe www.elacraciun.ro.

Ela Crăciun panicată după ce a avut accident de mașină

Ela le-a oferit cititorilor și informații de la specialiști, explicându-le ce se întâmplă mai exact în mașină în cazul unui accident la 45 km/h, respectiv la 60 km/h cât poți avea circulând regulamentar în oraș.

Citeste si: Ela Crăciun a intrat în noul an cu o ședință foto de Oscar alături de soț și copii

„În cazul unui accident produs la o viteză relativ mică, 45 km/h, persoanele aflate în autoturisme care nu poartă centură de siguranță pot fi aruncate în afară cu o forță de 30 ori mai mare decât greutatea proprie. Impactul cu orice obiect din mașină corespunde lovirii cu un baros în față, căderii în cap de la șase metri, izbirii de un zid de beton sau cu un geam cu viteză de 60km/h. Așa că data viitoare când vă gândiți că mai bine îl lăsați pe cel mic fără scaun/centură decât să se smirocăie tot drumul, mai bine alegeți a doua variantă”, a scris vedeta pe blog.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate