Ele sunt cele mai frumoase rude ale unor celebrităţi mioritice! Nepoata lui Florin Salam, sora Lidiei Buble şi fiica lui Ingrid Vlasov le vor detrona pe divele din showbiz! FOTO!

Ele sunt cele mai frumoase rude ale unor celebrităţi mioritice! Nepoata lui Florin Salam, sora Lidiei Buble şi fiica lui Ingrid Vlasov sunt cele mai frumoase adolescente din showbiz!

Distribuie pe:

Autor: G.C.

Trei adolescente superbe, rude cu celebrităţi mioritice îndrăgite, fac furori şi promit să ajungă staruri de top. Să vi le prezentăm!

Bianca Stoian

Florin Salam are un frate, Neluţu, unul dintre cei mai respectaţi instrumentişti din lumea lăutarilor. La rândul său, Neluţu are o fiică, pe Bianca (14 ani), o adolescentă superbă, care cochetează şi ea cu muzica, dar cu cea pop. Până să devină un star adevărat însă, puştoaica ia lecţii de canto la o şcoală particulară, învaţă să cânte la pian şi face meditaţii la engleză, astfel încât educaţia ei să fie completă. Foarte frumoasă şi expresivă, tânăra este deja solicitată pentru pictoriale, dovedind deja calităţi de fotomodel, iar anul trecut a lansat şi prima piesă muzicală, "K.O." care are un videoclip spectaculos.

Ele sunt cele mai frumoase rude ale unor celebrităţi mioritice! Au un viitor strălucit în showbiz!

Noelle Vlasov

O altă adolescentă cu un chip angelic şi un corp de catwalk este fiica celebrei Ingrid Vlasov. La cei 14 ani ai ei, Noelle este un adevărat fenomen în modă. Puştoaica are un blog de succes, a fost protagonista a numeroase şedinţe foto şi în acelaşi timp are şi note foarte bune la şcoală.

Citeste si: Declarații în exclusivitate ale Lidiei Buble despre primul bărbat din showbiz care a remarcat-o, înainte de a fi celebră: “Eram disperată, dormeam cu poza lui sub pernă!”

Adolescenta este influencer pe reţelele de socializare, iar ţinutele ei originale lasă iubitorii de fashion muţi de uimire. Noelle are un potenţial uriaş, iar dacă pasiunea ei pentru modă şi showbiz nu se va stinge, cu siguranţă va ajunge un nume mare în România şi nu numai.

 

Lorena Buble

Toată lumea o cunoaşte pe simpatica Lidia Buble, artista care în doar patru ani a ajuns un nume cu greutate în industria muzicală. Frumoasa blondă are o poveste de viaţă interesantă, solista lucrând atât ca bonă cât şi ca ospătăriţă înainte să "guste" celebritatea.

Ei bine, şi familia vedetei a devenit populară de când cu succesul fantastic al Lidiei. Surorile iubitei lui Răzvan Simion au o mulţime de urmăritori pe reţelele de socializare şi nu avem cum să nu remarcăm că mezina familiei Buble este de o frumuseţe greu de imaginat. Lorena are nişte trăsături asociate cu perfecţiunea, puştoaica fiind deseori comparată cu Angelina Jolie sau cu modelul Adriana Lima.

Citeste si: Lidia Buble, declaraţia INCREDIBILĂ care-i va pune tot showbiz-ul în cap! Uite ce a spus despre Andra

Contul de instagram al Lorenei este deja un soi de obiectiv turistic online, tânăra polarizând o comunitate de mai bine de 40.000 de prieteni. Printre zecile de comentarii, cele mai frecvente sunt mesajele în care fanii se întrec să-i spună surorii Lidiei Buble cât este de frumoasă. Şi, ce-i drept, e greu să găseşti termeni vrednici de adolescenta superbă din imagini.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: