Elena a ajuns cea mai slabă concurentă! Răsturnare spectaculoasă în TOP SURVIVOR ROMÂNIA: Karina, pe primul loc! Asiana a spulberat tot, dar a fost eliminată

Suprize uriașe în topul celor mai buni concurenți de la Survivor România 2020.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Răsturnare spectaculoasă de situație în clasamentul celor mai eficienți concurenți de la Survivor România 2020.Primele două locuri sunt ocupate de două fete din echipa Războinicilor iar Elena, favorita publicului, a ajuns cea mai slabă jucătoare de pe traseu, conform paginii de Instagram SurvivorStatistic

Andrei, în cădere liberă, depășit chiar și de propria iubită

Clasamentul este alcătuit la sfârșitul săptămânii trecute, ia în calcul toate jocurile din primele 14 săptămâni de Survivor România și o are în frunte pe Karina, victorioasă de 51 de ori din 82 de trasee (procentaj 62,2%). Pe locul doi se află războinica Lola, cu 61,8% procentaj de câștig iar liderul albaștrilor, Andrei, a coborât pe locul al treilea (procentaj 60,4%).

fara descriere

Pe locul 4 o găsim pe cea mai bună faimoasă, Emy, aceasta devansându-i pe războinicii: Emanuel, Iancu și Ema. Ghiță l-a devansat pe Cezar în top, iar Elena a ajuns tocmai pe locul 10. Asiana și Alice sunt cele mai slabe concurente după 14 săptămâni, de altfel ele au și fost eliminate. 

Citeste si: Asiana Peng, primele declaratii după eliminarea de la Survivor România: „Am învățat să descopăr frumosul în urât”

Citeste si: Revedere emoționantă între Iancu de la Survivor și iubita lui, Denisa: „Ți-am spus că și de la capătul lumii fac cumva și te sun”

Citeste si: Scandalul uriaș între Ghiță și Elena la Survivor România. ”De rea ce ești nu ai soț, ești singură, fără nimeni lângă tine”! Cântăreața nu a rămas datoare și l-a ”alintat”...”Ghițela”

Citeste si: Scandalul uriaș între Ghiță și Elena la Survivor România. ”De rea ce ești nu ai soț, ești singură, fără nimeni lângă tine”! Cântăreața nu a rămas datoare și l-a ”alintat”...”Ghițela”

Asiana, eliminată după o săptămână în care a fost cea mai bună din concurs

fara descriere

Pe de altă parte, eliminarea Asianei a venit într-un moment în care aceasta era în vârf de formă. Fosta gimnastă a fost cea mai bună conurentă din show în sătămâna care i-a precedat eliminarea, cu 6 victorii din 9 meciuri. De asemenea, Asiana a fost concurenta cu cele mai multe trasee la activ în primele 14 săptămâni (114), urmată de Cezar (112), Elena (110), Ghiță (109) și Emanuel (108).

Elena și Emanuel, cei mai iubiți

fara descriere

Pagina de Instagram SurvivorStatistic a realizat și un sondaj cu cei mai iubiți concurenți din Republica Dominicană în funcție de gen. La fete, cele mai multe voturi le-a primit Elena iar la băieți, câștigător a ieșit Emanuel.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate