Elena Băsescu, pasională în exces cu Tomată! A făcut show cu iubitul, în pizzeria lui! Video paparazzi

Elena Băsescu pare să fie fericită din cale afară de când se iubeşte cu Cătălin Tomată. Şi, ca orice femeie fericită, Eba pare să fie pasională din cale afară în momentele în care crede că nu o vede nimeni şi îl are în preajmă pe partenerul ei de viaţă.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o, într-una dintre serile trecute, pe Elena Băsescu la pizzeria pe care, de curând, a deschis-o alături de partenerul ei de viaţă şi tatăl celui de-al treilea copil al ei, Cătălin Tomată.

Ora târzie, clienţi puţini. Doar că Elena Băsescu, dedicată din cale afară afacerii pe care o are cu Cătălin Tomată, nu s-a lăsat dusă din pizzerie, preferând să îşi aştepte partenerul de viaţă până când acesta termina treaba. Doar că, văzându-l atât de implicat în afacerea familiei, decis să facă totul pentru ca urmaşilor lor să nu le lipsească nimic, Elena Băsescu, mândră de el, s-a aprins… Şi, cum stătea liniştită la una dintre mesele restaurantului, l-a chemat pe Cătălin până la ea. Nu, nu voia vreun suc sau vreo felie de pizza – Elena dovedind că se poate să araţi perfect şi după trei sarcini – ci voia doar un sărut de la el. Pe care, evident, l-a şi primit, în grabă, Cătălin Tomată fiind, probabil, destul de ocupat pentru a nu avea timp de prea multe tandreţuri, în pizzerie, în ciuda faptului că Eba părea să fie extrem de pasională.

 

În altă ordine de idei, se pare că Elena Băsescu este foarte implicată în promovarea pizzeriei deschise de curând de partenerul ei de viaţă şi, în ultima perioadă, petrece aclo mai tot timpul, având grijă ca restaurantul să nu ducă lipsă de nimic.

Botezul fiicei Elenei Băsescu, unul cu adevărat spectaculos

Normal, pe lângă show-ul oferit de Traian Băsescu – care s-a pozat cu toate vedetele de la eveiment şi a fost cel responsabil cu buna-dispoziţie-, botezul micuţei Anastasia, fiica Elenei Băsescu şi a lui Cătălin Tomată a fost unul cu adevărat spectaculos. Astfel, tortul fetiţei a fost fabulos, în ton cu evenimentul care a reunit toată "crema" Capitalei, şi l-a avut drept imagine pe unul dintre personajele de desene animate adorate de copii, simpaticul Tweety. Meniul si aranjamentele florale au fost de asemenea de cinci stele, Elena Basescu fiind cunoscuta drept o femeie cu gusturi rafinate.
La botezul micuţei Anastasia au fost foarte multe persoane din showbizul românesc, printre care şi Lili Sandu, alături de iubit, Adelina Pestriţu, dar şi Codin Maticiuc.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate