Elena Basescu si-a lasat copiii acasa si a plecat in vacanta! Cine e barbatul misterios alaturi de care isi va petrece Revelionul?

Anul 2016 nu a fost unul usor pentru Elena Basescu. Mezina fostului presedinte a trecut printr-un divort si a ramas in grija celor doi copii pe care ii are cu Bogdan Ionescu, cunoscut cu numele de "Syda".

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriereIn ciuda speculatiilor potrivit carora Elena Basescu ar suferi din cauza acestei separari, ultimele speculatii dovedesc contrariul. (Elena Basescu, singura si trista inainte de Craciun!! Cum a fost surprinsa in oras?)

Potrivit unor surse citate de Cancan, EBA si-ar fi gasit deja companie pentru seara de Revelion, pe care a ales sa o petreaca departe de ochii lumii, in Maldive. fara descriere
Astfel, surse apropiate Elenei Basescu au dezvaluit ca aceasta si-a lasat copiii in grija familiei, iar in cursul zilei de miercuri, a zburat de pe aeroportul Otopeni spre Dubai, acolo unde a avut escala spre Male, Maldive.
Desi a fost surprins singura pe aeroport, se pare ca la scurt timp dupa, insotitorul Elenei s-ar fi imbarcat cu primul zbor. Motivul pentru care acestia au plecat separat are de-a face cu dorinta brunetei de a-si pastra imaginea intacta.
Aceleasi surse au mai spus ca partenerul de vacanta al Elenei Basescu este un barbat bine, la doua varste, cu o situatie financiara buna, spre excelenta, fiind recunoscut in cercurile mondene drept un adevarat cuceritor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate