Vedete

Elena Basescu si Syda, din nou impreuna de dragul copiilor. Cum s-au fotografiat cei doi fosti

Prima zi de gradinita i-a adus pe Elena Basescu si pe Syda din nou impreuna.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Elena Basescu si Syda, din nou impreuna de dragul copiilor. Cum s-au fotografiat cei doi fostiicon photo
 
Elena Basescu si Syda au divortat in 2016, dupa patru ani de casnicie. Cei doi soti si-au moyivat alegerea spunand ca nu si-ar fi dorit ca Anais si Traian Jr sa traisca intr-o familie in care parintii nu se mai iubesc. Cei doi fosti soti si-au refacut viata separat, iar fiica presedintelui a nascut in urma cu trei luni, daruindu-i o fetita superba lui Catalin Tomata. 
 
Elena si Syda au custodia comuna a celor doi copii si fac tot posibilul ca micutii sa nu fie afectati de divortul lor. Tocmai de aceea cei doi fosti soti au fost amandoi alaturi de copii lor si i-au dus la gradinita in prima zi. Ei s-au si fotografiat alaturi de Anais si Traian, insa nu au facut nicio poza impreuna. 
 
 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune