Elena Cârstea şi-a dat demisia de la agenţia imobiliară din Florida! Celebra cântăreaţă şi-a găsit imediat de lucru!

Elena Cârstea şi-a dat demisia de la agenţia imobiliară cu care a colaborat în ultimii ani.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Elena Cârstea şi-a dat demisia de la agenţia imobiliară pentru care a lucrat în ultima perioadă. Fosta cântăreaţă  locuieşte în Palm Beach (Florida), alături de soţul ei, Glenn Muttart, şi de cele două fiice, iar în primii ani din America a mărturisit că a încercat diverse meserii, de la vânzătoare de parfumuri într-un mall la asistentă medicală. În 2014, Elena s-a reorientat profesional, luându-şi licenta de agent imobiliar. La început, Elena a fost pe cont propriu, dar lucrurile nu au mers aşa cum şi-a dorit, aşa că a devenit agent al unei agenţii imobiliare din Florida. 

Elena Cârstea şi-a dat demisia de la agenţia imobiliară. A finalizat puţine tranzacţii

Lucrurile nu au mers foarte bine. În 2018, pe site-urile de profil, agentul imobiliar Elena Cârstea a figurat cu o singură tranzacţie, un apartament de 76.500 de dolari. În 2019, tranzacţiile au fost mai numeroase, cinci. Cârstea avea în portofoliu patru case cu preturi cuprinse intre 600.000 si 700.000 de dolari, dar nu a reuşit să le vândă. În trecut, ea s-a mai ocupat de vânzarea unei case din Palm Beach, cu 420.000 de dolari, şi de închirierea alteia, în Boca Raton, cu 2.700 de dolari pe lună. (vezi motivul pentru care Elena Cârstea este supărată pe România)

fara descriere

Elena Cârstea şi-a dat demisia de la agenţia imobiliară: "Vin cu ofertele cele mai bune pentru clienţi” 

Nemulţuimită de activitatea de la agenţia imobiliară, Elena Cârstea a luat decizia să demisioneze, pentru că primise o ofertă de la o alta, numită HomeSmart. Acum câteva zile, Cârstea şi-a anunţat amicii că şi-a schimbat locul de muncă. „Dragi prieteni, tocmai ce m-a mutat la HomeSmart. Serviciile oferite de companie, tranzacţiile care sunt mai facile, mă ajută pe mine să vin cu ofertele cele mai bune pentru clienţi”, a postat Elena Cârstea.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate