Vedete

Elena Gheorghe, mărturisiri sfâşietoare: ”A plecat în Ceruri...”

Elena Gheorghe este sfâşiată de durere. Chiar dacă au trecut cinci luni de zile de când bunica ei dragă s-a stins din viaţă, artista continuă să poarte în suflet amintirea ei, iar astăzi a făcut public un mesaj emoţionant.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Elena Gheorghe, mărturisiri sfâşietoare: ”A plecat în Ceruri...”
icon photo
A fost crescută de bunica ei, care i-a fost aproape în cele mai importante momente, iar trecerea ei în nefiinţă a afectat-o foarte mult, dovadă fiind mesajul emoţionant al artistei, care a fost însoţit de un clip mai vechi în care apare ea, împreună cu fiul ei, bunica Dadica, mama ei şi sora sa, care îşi ţine băiatul în braţe.
 
„Acesta era tabloul meu preferat… însă de anul trecut lipseşte femeia care m-a crescut şi care m-a iubit nespus… 
 
Mi-e greu să scriu despre asta, durerea nu mă lasă s-o fac, dar revăzând acest videoclip la care a participat şi ea, ascultând aceste versuri, am plâns în hohote şi am simţit nevoia să va spun că în spatele zâmbetului meu se ascunde o imensă durere… Dadica mea iubită (bunica) a plecat în Ceruri, dar a avut grijă de noi şi în al doisprazelecea ceas şi a trimis-o în locul ei că să ne aline sufletele pe micuţă noastră Amelie Nicole Elena. 
Dada a fost a două mamă pentru mine… 
Să îi iubim şi să-i preţuim cât sunt lângă noi căci apoi nu ne mai rămân decât amintirile… 
#cuvintelesuntdeprisos #dordeea 
Dadica noastră bună… a fost cea mai bună mamă pentru noi… mereu va rămâne prezenţa în sufletele noastre …  sufletul meu bun şi frumos”, a scris Elena Gheorghe. 
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune