Elena Gheorghe petrece Craciunul in sanul familiei! “De cinci ani, Sarbatorile noastre sunt din ce in ce mai frumoase!” Fiul si nepotii divei au primit cadouri direct din mainile “Mosului”!

Solista este o cantareata de succes, indragita de o tara intreaga.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

 

Elena Gheorghe petrece Craciunul in sanul familiei! “De cinci ani, Sarbatorile noastre sunt din ce in ce mai frumoase!” Fiul si nepotii divei au primit cadouri direct din mainile “Mosului”!
Solista este o cantareata de succes, indragita de o tara intreaga.
Frumoasa roscata nu este insa singura membra a familiei ei cu notorietate si admiratori. Mama divei, Marioara, este cantareata de muzica populara si are o multime de concerte, fratele Costin si cumnatul ei, Paul, sunt fotbalisti, iar sora ei, Ana, se poate lauda cu un blog care a primit trei premii anul acesta.
Ei bine, chiar daca tinerii sunt implicati cu tot sufletul in carierele lor, de Craciun, membrii familiei Gheorghe lasa viata profesionala deoparte si se bucura de linistea si implinirea care se gasesc  doar in sanul familiei.
“De 31 de ani incoace,de cand ma stiu pe lume, ziua de Craciun este sfanta si se petrece in familie, la masa, ascultand colinde. De cinci ani, Sarbatorile noastre sunt si mai frumoase pentru ca Mos Craciun este din nou prezent in casa noastra bucurandu-i pe cei mai tineri si frumosi membri ai familiei: Nicholas, fiul meu, Lucas, baietelul Anei si Ema, “printesa” fratelui meu”, a declarat Elena, pentru WOWbiz.ro.

fara descriereFrumoasa roscata nu este insa singura membra a familiei ei cu notorietate si admiratori. Mama divei, Marioara, este cantareata de muzica populara si are o multime de concerte, fratele Costin si cumnatul ei, Paul, sunt fotbalisti, iar sora ei, Ana, se poate lauda cu un blog care a primit trei premii anul acesta, dar si cu o afacere cu incaltaminte.fara descriere

Ei bine, chiar daca tinerii sunt implicati cu tot sufletul in carierele lor, de Craciun, membrii familiei Gheorghe lasa viata profesionala deoparte si se bucura de linistea si implinirea care se gasesc  doar in sanul familiei.fara descriere

De 31 de ani incoace,de cand ma stiu pe lume, ziua de Craciun este sfanta si se petrece in familie, la masa, ascultand colinde. De cinci ani, Sarbatorile noastre sunt si mai frumoase pentru ca Mos Craciun este din nou prezent in casa noastra bucurandu-i pe cei mai tineri si frumosi membri ai familiei: Nicholas, fiul meu, Lucas, baietelul Anei si Ema, “printesa” fratelui meu”, a declarat Elena, pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate