Vedete

Elena Ionescu are cel mai cuminte bebeluş! "Nu doarme cu noi în cameră, nu simte nevoia să fim tot timpul lângă el"

Elena Ionescu are cel mai cuminte băieţel. Fosta solistă de la Mandinga îşi laudă fiul şi spune că e un copil tare liniştit.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Elena Ionescu are cel mai cuminte bebeluş! "Nu doarme cu noi în cameră, nu simte nevoia să fim tot timpul lângă el"icon photo
 

Fiul Elenei, botezat de Adina Postelnicu de la Heaven şi sora ei, are trei luni, dar este foarte cuminte. Artista îi mulţumeşte lui Dumnezeu că Răzvan nu plânge, doarme singurel în camera lui şi îşi face de lucru fără să simtă nevoia să aibă parinţii sau bunicii pe lângă el mereu.

"Foarte bine. E un băieţel foarte cuminte. A trecut timpul şi e foarte cuminte. Ne înţelegem foarte bine cu el. E deja independent, doarme singurel!

Elena Ionescu are cel mai cuminte bebeluş! "Nu doarme cu noi în cameră, nu simte nevoia să fim tot timpul lângă el"

E cuminţel! Nu stă numai lângă noi. În camera lui are multe de văzut pe tavan, se agaţă de toate cele. Nu simte nevoia să fim noi lângă el tot timpul. Aşa l-am obişnuit de mic. Doarme în pătuţul lui. E un copil cuminte", a spus Elena Ionescu în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D. 

 
Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile! Firma cântăreţei a făcut un profit colosal! | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari!  Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!icon photo

Stiri

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari! Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!

Daniel Dines şi Marius Tîrcă sunt doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari.

Titlu secțiune