Elena Ionescu și Cristina Șișcanu, scandal imens. Cele două vedete și-au aruncat cuvinte dure

Scandal de proporții între Elena Ionescu și Cristina Șișcanu! De la ce a pornit totul!

Cristina Șișcanu
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Elena Ionescu și Cristina Șișcanu au pornit un scandal de proporții! Cele două două vedete și-au aruncat cuvinte grele, după ce s-a acumulat mai multă tensiune de-a lungul timpului. Se pare că multe vorbe nespuse, nervi întinși la maxim, le-au făcut pe Elena și Cristina să se enerveze și să-și arunce tot felul de cuvinte, nu tocmai frumoase. 

Citeste si: Cristina Șișcanu de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”, surprinsă cu obiecte rușinoase pe masă: „Să nu mă bănuiți...”

Cristina Șișcanu este cea care a pornit războiul cu bruneta, spunând că Elena este modestă intelectual și agresivă, iar din acest motiv nu are ce să discute cu ea.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

”A fost o situație absolut aberantă, dar nu m-a surprins pentru că eu o cunosc pe Elena din alte conjucturi și acolo avea ieșiri asemănătoare. A început cu niște insulte pe care eu nu le-am înțeles, chiar de când am venit m-am ales cu înțepături din partea ei. Pe noi ne desparte un ocean, ea este agresivă și modestă intelectual, nu am ce să împart cu ea”, a spus Cristina Șișcanu, în cadrul unei emisiuni TV.

Elena Ionescu i-a răspuns pe măsură

Elena Ionescu nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns cu aproape aceeași monedă. Bruneta ar fi preferat să vorbească față-n față cu soția lui Mădălin Ionescu, fără să fie nevoie să-și arunce cuvinte grele în fața telespectatorilor.

Elena Ionescu
Elena Ionescu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Răsturnare de situație la Bravo, ai Stil! Celebrities! Cristina Șișcanu, întrebări dure pentru jurați: „Ai luat bani de la Andreea Tonciu?”

Fosta solistă de la Mandinga spune că frustrările interioare se revăd uneori. ”Nu avem de ce să avem discuții de genul acesta și chiar mi-ar fi plăcut să te văd altfel după toată perioada asta. Dar probabil că na, frustrarea din interior se reflectă uneori. Până la urmă nici nu știu ce avem de împărțit ca să ai răutăți gratuite. Ignoranța afișată atunci când sunt camerele este mult mai eficientă decât a da un argument pe care, evident, nu îl ai. Când te întorci acasă și nu se întâmplă ceva, te apuci să vorbești prost. Mi-ar plăcea ca de acum încolo, dacă ai ceva să-mi spui, să îmi spui personal. Bineînțeles, ca de fiecare dată, și în această emisiunea ea va trata totul prin ”diplomația” de a zâmbi fără a avea un argument, pentru a nu da replici proaste. Când s-a dat drumul la camere, Cristina a zis că ea nu vrea să mai vorbească de față cu copiii. Asta e metoda prin care nu ai ceva de spus și preferă să spună pe la spate, în loc să spună în față: Da, femeie, sunt frustrată”, i-a răspuns Elena Ionescu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Elena Ionescu, apel disperat! Artista a pierdut o ființă dragă

Elena Ionescu se mărită?! Gestul care a dat-o de gol pe vedetă

Elena Ionescu a comis-o grav! A fost aproape să-și dea foc la casă. Totul se putea sfârși tragic: „A ars așa rău” FOTO

Horoscop Zilnic Sâmbătă 6 Martie 2021: TAURUL va putea să își asume anumite riscuri, fiind foarte sigur pe sine însuși și propriile forțe!

Anunțul momentului pentru milioane de elevi și profesori din România. Este oficial, se întâmplă de luni, 8 martie

Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare

Exclusiv. Document CIA care aruncă în aer Arabia Saudită. Acuzații grave

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies