Elena Marin a fost eliminată din competiția „Survivor România”! În această seară, are loc cea de-a doua Semifinală, cu Consiliul desfășurat în direct

Mâine, de la 20:00, Finala Survivor România va da Marele Câștigator al celui mai intens reality; Consiliul Finalei “Survivor Romania” 2021 va fi tot in direct

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Încleștare teribilă pe traseele din Republica Dominică aseară, în prima Semifinală a acestui sezon „Survivor România”! Elena Marin a  fost eliminată din competiție, aseară, dupa ce a ajuns la „judecata publicului”, în Consiliu, alături de Maria și Zannidache.

După cele doua jocuri epuizante de Imunitate, Marius și Andrei și-au adjudecat „colanele de imunitate”, salvându-se astfel de la pericolul de a fi eliminați prin votul

publicului.

Față în față cu publicul, în Consiliul care s-a desfășurat live aseară, Elena și-a stăpânit cu greu lacrimile.

A fost o experiență frumoasă, pe care cu siguranță nu o voi uita niciodată, am avut foarte multe lucruri frumoase de învățat, am învățat că trebuie să am încredere în mine. Mai era un singur pas. Sunt mândră de mine că am ajuns până aici, dar îmi doream să pot mai mult. Încerc să nu mă critic, dar întotdeauna te gândesti la ce-ai greșit, la ce aș fi putut schimba la mine pentru a reuși să ajung in finală(...) ”, a spus Elena înainte de a părăsi competiția, în lacrimi, mulțumind celor care au susținut-o în această călătorie atât de intensă. 

Citeste si: EXCLUSIV Ultimele imagini cu Faimoșii și Războinicii, înainte de Marea Finală! Tensiunile continuă și la aeroport

Au fost momente extrem de tensionate aseară, la „Survivor România, Zannidache acuzandu-o pe Maria că face totul pentru a se victimiza, determinându-l sa răbufnească. De asemenea, au fost emoționante momentele în care a fost vizibilă prietenia strânsă între Elena si Maria, dar și cea între Andrei si Marius.

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu marele actor- kfetele.ro

Citeste si: Biografia marelui actor Alexandru Arșinel. A fost actor de teatru și film și a avut numeroase premii, medalii, ordine- bzi.ro

Mă bucur că eu și fratele meu ne-am salvat ”, spunea Andrei aseară, după adjudecarea imunității.

În această seară, urmează cea de-a doua semifinală „ Survivor România ”, iar Consiliul se va desfăsura în direct, telespectatorii putându-și vota favoritul pentru a-l duce în Marea Finală, ce va putea fi vizionată mâine seară, de la ora 20:00 la Kanal D.

survivor romania
Consiliul de eliminare de la Survivor România

Consiliul Marii Finale Survivor România 2021, care va da câștigătorul competiției, va fi transmis, de asemenea,  în direct.

Înainte de cea de-a doua Semifinală, cei patru concurenti ramasi in competitie se recalibrează, își trag sufletul pentru încă o bătălie ce îi poate aduce și mai aproape de trofeul „Survivor România”. 

Mi-am dorit doar să mă exprim și să lupt pt ceea ce cred eu, chiar dacă sunt o sută împotriva mea ”, spune Zannidache.

Am văzut colegi de-ai mei care au cedat psihic, am rezistat pană la acest punct, mă bucur că nu am aruncat prosopul”, declară Andrei, înainte de cea de-a doua Semifinala.

Atunci când simți că nu mai poți, de fapt mai poți puțin ”, spune Maria.

Viața m-a călit și m-a făcut să vin aici pregătit pentru competiția asta și pentru ce am trăit... ”, spune Marius înainte de următoarea încleștare.

survivor romania
Ultimii concurenți de la Survivor România

Kanal D – primul loc în preferințele telespectatorilor,  cu „Survivor România”, pe toate targeturile monitorizate

Kanal D a fost și aseară pe primul loc, pe toate targeturile monitorizate, cu „Survivor România”, înregistrând 24,8% cotă de piață și 7,8% Rating, la nivelul publicului Național, 4,9% Rating și 23,1% cotă de piață, pe targetul Comercial, și 6,7% Rating și 22,1% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe.

În minutul de aur, înregistrat la 22:09, 1.796.000 de telespectatori din întreaga țară urmăreau cu sufletul la gură cea mai intensă competiție a momentului.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce avere are Laurențiu Duță. Iată ce sume câștigă solistul trupei 3 Sud Est

Alexandru Arșinel își pregătise locul de veci. "Să nu aibă grijă copiii, când n-o să mai fiu". Unde va fi înmormântat marele actor

Cât de dificil este să antrenezi o vedetă? Alexander, antrenorul de fitness al celebrităților, dezvăluie picanterii din sala de sport: "Mă impun"

Perioada următoare nu vine cu vești îmbucurătoare pentru Berbeci, Lei și alte 3 zodii

ULTIMA DORINȚĂ a lui Alexandru Arșinel. Ce voia să facă înainte să moară?

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Care a fost secretul cel mai bine păstrat de Regina Elisabeta a II-a. Suverana avea acest ritual în fiecare seară

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies