Elena Udrea a povestit despre experienţa în închisoare! ”Nu am plâns adunat în toată viaţa mea cât am plâns în prima lună acolo”

Elena Udrea a povestit cum a fost până acum experienţa sa în închisoarea din Costa Rica.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

„Pentru mine a fost traumtizant. Mă gândeam că nu am plâns adunat în toată viaţa mea cât am plâns în prima lună acolo, gândindu-mă la copil şi la faptul că era singur acasă, mă rog, fără mine. Sunt condiţii de puşcărie. Nu există regim preferenţial cum am văzut că s-a scris. Nu există aripă VIP, există o singură puşcărie pentru femei, unde stă toată lumea”, a spus Elena Udrea, la RTV.

Elena Udrea a mai mărturisit că a fost o surpriză faptul că a fost ridicată de pe stradă, în public: „Avocaţii informaseră Interpolul unde locuim, ce facem. Nu ne aşteptam să fim ridicate de pe stradă. Eram cu copilul pe stradă când s-a întâmplat. Era prima ieşire cu bebeluşul la plimbare”.

De asemenea, fosta blondă de la Cotroceni a precizat că a putut să-şi vadă fetiţa în timpul celor trei luni de detenţie. „Am preferat să îl văd doar de câteva ori. Nu am vrut să riscăm să se întâmple ceva cu bebeluşul”.

Fostul ministru a negat totodată că a fost interogată de FBI: „Nu ne-a întrebat nimeni nimic. Nu am fi avut ce să spunem FBI. Nu eram eu persoana să vorbesc despre lucrul acesta.

Informaţiile se pot lua cu uşurinţă din altă parte. Privind taxa de protectie, nici vorbă, femeile alea erau femei normale, cu copii acasă, toate, cele mai multe arestate pentru vânzare de droguri. Nu se punea problema să se ceară taxă de protecţie”.

„Ieri, când am părăsit puşcăria, toată lumea plângea. Ne-am înţeles foarte bine cu femeile de acolo”, a adăugat fostul parlamentar.

Am stat în acelaşi pat cu doamna Bica. Asta a fost o problemă. Două luni am avut un singur pat, noroc că Alina e foarte slabă şi am reuşit să încăpem amândouă. Poate a fost şi o parte bună, pentru că, fiind împreună, am trecut mai uşor peste perioada asta. Am încercat toate soluţiile juridice, până la urma soluţia a venit din România ca urmare a deciziei CCR. Acolo am încercat tot ce se putea juridic.
Cred că am avut şi dreptate, dar într-o situaţie ca asta contează mult aspectul politic”, a mai spus Elena Udrea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Heidi Klum se mărită iar, la 45 de ani! ”Am spus DA!” Inelul colosal pe care l-a primit

Cod GALBEN şi PORTOCALIU de vreme severă! Ninsori şi temperaturi scăzute

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Sâmbătă 23 Ianuarie 2021: Gemenii încep un proiect de pe urma căruia vor avea multe de câștigat

ALERTĂ totală în Europa! Informația momentului despre noua tulpină de COVID. Boris Johnson a făcut anunțul

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Studiu. Noua tulpină de coronavirus, cu 30% mai mortală

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies