Elena Udrea este demolată de fosta iubită a lui Nicu Ceauşescu, Daniela Vlădescu: „Aveţi măcar decenţa să nu ne mai scârbiţi cu amintirea dumneavoastră!”

Într-o postare, Elena Udrea este demolată de fosta iubită a lui Nicu Ceauşescu, Daniela Vlădescu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Pe site-urile de socializare, Elena Udrea este demolată de fosta iubită a lui Nicu Ceauşescu. Recent, Udrea a postat un mesaj legat de situaţia social-politică din ţară. „România nu ar fi fost azi ţara cu aşa zis sistem democratic şi stat de drept, în care se petrec cele mai mari abuzuri în justiţie.”, a postat Udrea care, în prezent, se află în inchisoare în Costa Rica.

Elena Udrea este demolată de fosta iubită a lui Nicu Ceauşescu. Blonda crede că legile sunt făcute de securişti

“Majoritatea tăcută avea nevoie să arate că este împotriva încălcărilor grosolane ale legii şi ale drepturilor minime ale cetăţenilor făcute de securişti şi slugile lor”, a continuat Elena Udrea. Printre cei care au comentat la această postare s-a numărat şi soprana Daniela Vlădescu, fosta iubită a lui Nicu Ceauşescu. (citeşte despre aventurile incredibile ale Elenei Udrea la Revoluţie)

Elena Udrea este demolată de fosta iubită a lui Nicu Ceauşescu: “Aţi prins glas?"

Pentru că fostul ministru al Turismului îşi dă cu părerea din Costa Rica despre situaţia din ţară, Elena Udrea este demolată de fosta iubită a lui Nicu Ceauşescu. “Aţi prins glas? Vă şi vedeţi achitată, eventual reintrată în politica mizeră din România, furând din nou şi trădând această ţară? Aveţi măcar decenţa să nu ne mai scârbiţi cu amintirea dumneavoastră!”, a postat Daniela Vlădescu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P