Elena Udrea, răspuns uimitor la TV: “Bun venit în clubul penalilor”. Cui i s-a adresat logodnica lui Adrian Alexandrov

Elena Udrea a vorbit despre situația politică din România, în special cu referire la Laura Codruța Kovesi.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Elena Udrea se află în Costa Rica, dar chiar și așa, fosta blondă de la Cotroceni urmărește mișcările politice din România. Logodnica lui Adrian Alexandrov a vorbit, prin legătură telefonică, despre Laura Codruța Kovesi.

  ”Mă uit cu mare atenţie la ce se întâmplă în România. Fără niciun fel de patimă sau vreun resentiment, spun că începe să devină vremea normalităţii. După ani de zile în care s-a tot vorbit despre abuzurile şi ilegalităţile făcute de Kovesi şi cei care au făcute parte din gruparea pe care dânsa a reprezentat-o – Coldea, Livia Stanciu – a ajuns să fie pusă oficial sub acuzare”, a declarat Elena Udrea la Antena 3.

  Citeste si: AȘA s-au pozat Marina și Daniel în urmă cu o seară! ”Plușica”, eliminată oficial din Casa Puterea Dragostei?

  Elena Udrea susține că Laura Codruța Kovesi ar fi distrus viețile oamenilor

  „Doamna Kovesi, aţi distrus cariere, aţi distrus vieţi. Aţi intrat cu bocancii în vieţile oamenilor şi i-aţi scos din jocurile de putere pe care aceştia le făceau ca politicieni sau le-aţi distrus afacerile, familiie. (…) Eu cred că este justiţie şi în cazul doamnei Kovesi. Dumneavoastră aţi pornit acest tip de justiţie pe care le acuzaţi ca fiind incorecte. Doamna Kovesi a avut aseară un discurs fix ca al penalilor. (…) Aş putea spune „Bun venit în clubul penalilor!” doamnei Kovesi”, a afirmat Elena Udrea.

  Fosta blondă de la Cotroceni a mai afirmat că Laura Codruța Kovesi ar fi primit cadouri de la politicieni și oameni de afaceri, dar mai apoi îi acuza de fapte de corupție.

  Citeste si: Coincidențele uimitoare ale bebelușului venit pe lume într-o zi de 13, la ora 13.13, la Timișoara

  „Doamna Kovesi, care spunea că ea nu se întâlneşte cu politicieni în scandalul fotografiilor apărute cu mine şi cu Alina Bica la Paris, s-a dovedit nu numai că se întâlnea cu politicieni, ci primea cadouri de la politicieni, de la oameni de afaceri, pe care ulterior îi acuză de fapte de corupţie fix în perioda în care ea era în relaţii cu ei şi primea cadouri de la ei. Am făcut referire la cadourile pe care ştiu că le primea din partea familiei mele, pe care eu le-am cumpărat în contextul unei relaţii de amiciţie care exista, nu se punea problema unui sprijin, pentru că la vremea aia nu eram nici coruptă, nu aveam nici dosare. Deci cadouri pe care dânsa le-a primit – bijuterii genţi, cadouri pe care le primesc femeile de obicei. (…) Ele erau oferite nu neapărat de mine, ci cel care le-a oferit a fost fostul soţ”, a mai spus Elena Udrea.

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate