Elena Udrea şi-a încheiat anul în Costa Rica, alături de iubit şi de fetiţa lor! 2018, anul încercărilor pentru fosta politiciană

Elena Udrea, anul încercărilor. În 2018, aceasta a avut parte de evenimente care i-au marcat destinul.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Încă de la începutul lui 2018, Elena Udrea a decis să-si schimbe viaţa. În februarie, ea se afla în Costa Rica unde cerea statut de azilant politic, în încercarea de a scăpa de sentinţa pe care o aştepta în ţară în dosarul ”Gala Bute”.

Mutarea ei peste Ocean venea în perioada în care Elena Udrea aflase că este însărcinată cu gemeni în urma unei fertilizări în vitro realizate la o clinică din Grecia.

A urmat o perioadă grea pentru Udrea, care a pierdut unul dintre feţi. Apoi, sarcina a decurs normal, iar la începutul verii, Elena Udrea afla că va avea o fetiţă. În acelaşi timp, din ţară venea o veste tristă pentru ea: se dăduse verdictul în dosarul Bute, iar ea fusese condamnată la 6 ani de închisoare.
Elena Udrea a primit vestea în Costa Rica fără însă a se îngrijora prea tare, crezând că este protejată în repectiva ţară. Şi asta chiar dacă, după verdict, Elena Udrea a fost dată în urmărire generală internaţională.

Pe 20 septembrie, Elena Udrea aducea pe lume o fetiţă sănătoasă, ştire pe care Adrian Alexandrov, partenerul de viaţă al blondei, avea să o transmită imediat în ţară. După alte 10 zile însă, Elena Udrea urma să ajungă din nou în centrul atenţiei, ea fiind reţinută de autorităţile din Costa Rica. 

Cititi CONTINUAREA pe stirilekanald.ro
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Elena Udrea a povestit despre experienţa în închisoare! ”Nu am plâns adunat în toată viaţa mea cât am plâns în prima lună acolo”

Mesajul Elenei Udrea de sărbători, după ce a fost eliberată din închisoarea din Costa Rica! S-a pozat alături de Adrian Alexandrov şi fiica lor

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

SUTE DE MII de români vor să se vaccineze! Înscrieri masive în doar două zile

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Noul sezon „Survivor România” sparge audiențele

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies