Vedete

Elena Udrea şi Alina Bica au depus cerere de eliberare din arest. Alexandrov Adrian: ”Mi-a sfâşiat sufletul”

Iubitul Elenei Udrea, Alexandrov Adrian, a mărturisit că fosta blondă de la Cotroceni a depus o cerere de eliberare din arest.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Elena Udrea şi Alina Bica au depus cerere de eliberare din arest. Alexandrov Adrian: ”Mi-a sfâşiat sufletul”icon photo

Alexandrov Adrian, iubitul Elenei Udrea şi tatăl micuţei Eva Maria, a declarat că fosta blondă de la Cotroceni a depus o cerere de eliberare din arest, alături de Alina Bica. Săptămâna viitoare vor fi primite în audienţă la un judecător, conform Antena 3.

”Ieri au fost depuse cererile de eliberare, probabil la începutul săptămânii viitoare urmează să fie primite în audienţă la un judecător din Costa Rica. Ele aşteaptă să fie eliberate. Sperăm ca săptămâna viitoare să fie eliberate”, a mărturisit Alexandrov Adrian.

Iubitul Elenei Udrea a mai declarat că fiica a reuşit să-şi vadă mama în arest şi a început să plângă în hohote: ”Situaţia Elenei e una nefericită. Prima dată când am mers cu fetiţa la ea, în momentul în care a văzut-o, a început să plângă atât de tare încât mi-a sfâşiat sufletul. E foarte greu pentru că noi nu ne-am chinuit foarte mult să facem acest copil. Nu-şi poate imagina nimeni prin ce poate trece în momentul de faţă”.

Adevărul despre câştigurile enorme ale lui Constantin Enceanu! Afacerile celebrului cântăreţ de muzică populară sunt mai prospere ca niciodată!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Anca Surdu şi  Vladimir Drăghia, din nou împreună! Imagini spectaculoase cu cei doi foşti colegi de la Exatlonicon photo

Vedete

Anca Surdu şi Vladimir Drăghia, din nou împreună! Imagini spectaculoase cu cei doi foşti colegi de la Exatlon

Anca Surdu şi Vladimir Drăghia au făcut echipă la Exatlon în primul sezon. Acum, sunt amândoi implicaţi în acelaşi proiect.

Titlu secțiune