Elena Udrea susține că Alina Bica ”nu mai calcă în România”

Elena Udrea a fost întrebată despre situația Alinei Bica. Fosta blondă de la Cotroceni susține că ea nu ar mai veni în România.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Elena Udrea a oferit declarații în cursul acestei zile în fața Curții de Apel București, unde s-a prezentat într-un alt proces decât Gala Bute. Conform declarației fostei blonde de la Cotroceni, Alina Bica nu ar mai ”călca în România”. Aceasta s-ar gândi serios să rămână în străinătate, solicitând azil politic într-o altă țară. Elena Udrea a dat explicații în dosarul mitei pentru PDL.

Citeste si: Imagini demenţiale cu Elena Udrea şi Adrian Alexandrov! Cum s-au distrat cei doi, o zi întreagă, în parc, alături de fetiţa lor | VIDEO EXCLUSIV

„Este vorba despre banii dați în campania din 2012 la PDL București pentru alegerile locale. Nu sunt bani luați de Elena Udrea. Domnul avocat vă poate spune că am primit o soluție în care procurorii recunosc că acești bani au fost cheltuiți la partid, ceea ce, în opinia noastră și conform legii de atunci, este o finanțare nelegală de partid care nu are caracter penal pentru mine, ca șef al organizației PDL București”, a declarat azi Elena Udrea în fața Curții de Apel.

Citeste si: Adrian Alexandrov, anunț surpriză! A spus ce mai vrea de la Elena Udrea

Citeste si: De ce a lipsit mama lui Adrian Alexandrov de la botezul fiicei acestuia și a Elenei Udrea? Avem informații în exclusivitate!

Elena Udrea a fost întrebată de situația Alinei Bica: „Am mai vorbit cu ea, cu Alina Bica. O să vă rog să o întrebați pe ea. Din câte știu eu, Alina Bica nu mai calcă în România. Nu mai vine în România”, conform hotnews.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate