Elena Udrea susține că Alina Bica ”nu mai calcă în România”

Elena Udrea a fost întrebată despre situația Alinei Bica. Fosta blondă de la Cotroceni susține că ea nu ar mai veni în România.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Elena Udrea a oferit declarații în cursul acestei zile în fața Curții de Apel București, unde s-a prezentat într-un alt proces decât Gala Bute. Conform declarației fostei blonde de la Cotroceni, Alina Bica nu ar mai ”călca în România”. Aceasta s-ar gândi serios să rămână în străinătate, solicitând azil politic într-o altă țară. Elena Udrea a dat explicații în dosarul mitei pentru PDL.

Citeste si: Imagini demenţiale cu Elena Udrea şi Adrian Alexandrov! Cum s-au distrat cei doi, o zi întreagă, în parc, alături de fetiţa lor | VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

„Este vorba despre banii dați în campania din 2012 la PDL București pentru alegerile locale. Nu sunt bani luați de Elena Udrea. Domnul avocat vă poate spune că am primit o soluție în care procurorii recunosc că acești bani au fost cheltuiți la partid, ceea ce, în opinia noastră și conform legii de atunci, este o finanțare nelegală de partid care nu are caracter penal pentru mine, ca șef al organizației PDL București”, a declarat azi Elena Udrea în fața Curții de Apel.

Citeste si: Adrian Alexandrov, anunț surpriză! A spus ce mai vrea de la Elena Udrea

Citeste si: De ce a lipsit mama lui Adrian Alexandrov de la botezul fiicei acestuia și a Elenei Udrea? Avem informații în exclusivitate!

Elena Udrea a fost întrebată de situația Alinei Bica: „Am mai vorbit cu ea, cu Alina Bica. O să vă rog să o întrebați pe ea. Din câte știu eu, Alina Bica nu mai calcă în România. Nu mai vine în România”, conform hotnews.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate