Eliza, fiica Adrianei Iliescu, cea mai în vârstă mamă din România, s-a prezentat astăzi în curtea școlii!

Eliza, fiica celei mai în vârstă mame din România, născută de Adriana Iliescu lla vârsta de 67 de ani, a mers astăzi la școală. Eleva din clasa a XI-a va participa fizic la ore.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta


In articol:

Adriana Iliescu, alături de fiica Elia
Adriana Iliescu, alături de fiica Elia

Adriana Iliescu, femeia care în prezent are 83 de ani, este o fostă profesoară de română care a cunoscut „popularitatea” după ce a născut o fetiță coplet sănătoasă la vârsta de 67 de ani.

Pandemia de COVID-19 a afecat și profesorii.

Cum Adriana Iliescu își câștiga marea parte de bani din meditații, iar acestea nu au mai putut fi organizate din cauza carantinei, s-a speculat că cea mai în vârstă mamă din România a întâmpinat probleme financiare.

Nenumărați reporteri au încercat să ia legătura cu femeia însă eforturile au fost în zadar. Aparent, Adriana Iliescu se ferește pe cât posibil de ieșirile din casă, dată fiind starea ei precară de sănătate. Deși este o fire destul de activă, se pare că de trei săptămâni Adriana Iliescu nu a mai fost văzută de niciun vecin. Totodată, se pare că telefoanele femeii sunt dezactivate.  

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Tichete cadou pentru cei vaccinaţi? Ce bonus ar putea primi angajaţii - bzi.ro

„Nu știm ce se întâmplă cu dânsa.

Am înțeles că ar avea telefoanele tăiate pentru neplată, așa zicea o vecină zilele trecute. Pe afară nu am mai văzut-o de 2-3 săptămâni, deși dânsa iese la magazin. Poate se simte rău, cine știe. Pe fată am mai văzut-o. Dacă se întâmpla ceva grav, sigur ne spunea Eliza. O să ne interesăm”, a povestit o colocatară a blocului din Drumul Taberei unde locuiește și Adriana Iliescu, alături de fiica sa Eliza, pentru jurnaliștii impact.ro.

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, a mers la școală deși mama ei este bolnavă 

Astăzi, Eliza a devenit, oficial, elevă în clasa a XI-a, iar de dimineață a fost prezentă în curtea liceului Dimitrie Paciurea din București. Adolescenta a mers la deschiderea anului școlar și se pare că urmează să fie prezentă zi de zi la ore deși, conform Ministrului Sănătății, copiii care au părinți cu comorbidități nu sunt obligați să vină la școală, ei având posibilitatea să facă orele online.

Citeste si:Cod Rutier. Ce nu au voie, de fapt, să facă șoferii în primele 12 luni după ce au luat permisul

Citeste si:Horoscop, marți, 15 septembrie 2020: nativii din zodia Scorpion au șansa să învețe o lecție importantă de viață!

Citeste si:Care este temperatura apei mării în perioada 15 - 20 septembrie, în principalele stațiuni din Constanța

Tocmai trecută în clasa a XI-a, Eliza, fiica Adrianei Iliescu, a decis să meargă fizic la școală în prima zi de cursuri. În ciuda stării de sănătate a mamei ei și a riscului ridicat de îmbolnăvire pe care îl are femeia care i-a dat viață, Eliza a fost prezentă în curtea școlii astăzi, 14 septembrie.

Gestul Elizei este de înțeles, fiecare copil dorindu-și să-și vadă fizic profesorii și colegii, însă conform Ministrului Sănătății, elevii cu părinți sau membrii ai familiei cu comorbidități sunt îndemnați să rămână acasă și să participe online la cursuri, pentru a nu-și expune rudele la COVID-19.

 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mirela a murit odată cu soțul ei, striviți în mașina făcută praf de un TIR. Rudele o plâng pe tânăra, care de curând a fost mireasă

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de luni, 14 septembrie. Vezi partea a doua a emisiunii online!

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Duminică 17 Ianuarie 2021: Gemenii vor avea problemele în ceea ce privește capitolul financiar

Streinu Cercel aruncă BOMBA. Până când va fi masca obligatorie

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Va putea DNA să „spargă” WhatsApp?! Pentru stat, comunicațiile criptate nu sunt secrete

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies